Πολιτική

Ομοβροντίες Καλπάκη κατά Μητσοτάκη: «Αντί να απολογηθεί για την καταστροφή στον Έβρο, άρχισε τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βολές κατά ριπάς εξαπέλυσε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ολομέτωπη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τον εβδομαδιαίο απολογισμό του κυβερνητικού έργου που έκανε σήμερα (3.9.2023) ο Πρωθυπουργός μέσα από τη σελίδα του στο Facebook και ανέφερε σε δήλωσή του ότι «αντί να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του» για τη φωτιά στον Έβρο, «άρχισε πάλι τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις».

«Ο Έβρος καίγεται για 16η ημέρα, με ανθρώπινες απώλειες, με πάνω από 935.000 στρέμματα να έχουν γίνει στάχτη, με μια ανυπολόγιστη περιβαλλοντική καταστροφή στο δάσος της Δαδιάς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης ζει στον κόσμο του», ανέφερε αρχικά σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αντί να απολογηθεί για τις τεράστιες ευθύνες του, άρχισε πάλι τις χαζοχαρούμενες αναρτήσεις για να μας πει ότι περίπου έγιναν όλα καλά», πρόσθεσε ο κ. Καλπάκης.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε: «Ή δεν έχει πάρει χαμπάρι για το τι συμβαίνει στη χώρα όλες αυτές τις μέρες και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις της καταστροφής στο μέλλον ή απλά επιχειρεί για άλλη μια φορά να μας πείσει ότι η καταστροφή είναι η νέα κανονικότητα». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Είσαι η καλύτερη φίλη του Κασιδιάρη» – «Χυδαιολογείς, είσαι θαυμαστής των ναζί»
Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς, με αφορμή τη συγκέντρωση υποστηρικτών του καταδικασμένου πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
Νέες απειλές Ερντογάν μετά την ομιλία Μητσοτάκη στον ΟΗΕ: «Θα εξουδετερώσουμε όσους στέκονται εμπόδιο στους στόχους μας»
Σκληρή ρητορική στον απόηχο της καταγγελίας του Έλληνα πρωθυπουργού για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το οποίο χαρακτήρισε παράνομο - «Η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία
10
Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο
«Όπως στην Τέμπη, έτσι και παντού, η απαίτηση για απόδοση πραγματικών, ποινικών και πολιτικών ευθυνών είναι μη διαπραγματευτική», το μήνυμα της προέδρου της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Μαρία Καρυστιανού