Πολιτική

Ομπάμα στην Αθήνα: Με βανάκια η μετακίνηση δημοσιογράφων [pics, vid]

Στο Ζάππειο χτυπά η καρδιά της ενημέρωσης αφού εκεί έχει στηθεί το κέντρο Τύπου και όλοι οι δημοσιογράφοι, ξένοι και μη καλύπτουν από εκεί την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όποιος μπαίνει στο Ζάππειο δεν ξαναβγαίνει. Ή μάλλον πιο σωστά, βγαίνει αλλά μόνο με συνοδεία και ειδικό βανάκι που θα μεταφέρει τους εκπροσώπους του Τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Μέγαρο Μαξίμου!

Έτσι, σιγά – σιγά και ενόψει των συναντήσεων του Μπαράκ Ομπάμα με Παυλόπουλο και Τσίπρα οι δημοσιογράφοι αναχωρούν με τα ειδικά βανάκια για την Ηρώδου Αττικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε νέους στο «Forbes 30 under 30»: Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα και έχουμε κάθε λόγο να το αγκαλιάσουμε και να το υποστηρίξουμε
«Στέλνουμε μήνυμα στη νέα γενιά ότι αν είσαι κάτω από 25 ετών, από 1.1.2026 δεν θα πληρώνεις καθόλου φόρο εισοδήματος και αν είσαι από 25 μέχρι 30 ετών θα πληρώνεις φόρο 9%», τόνισε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Forbes 30 under 30»
Παναγιώτης Λαφαζάνης για το βιβλίο Τσίπρα: Είναι πολιτική αυτοκτονία, σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του
«Τον Αλέξη Τσίπρα το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η πρωθυπουργική καρέκλα. Τίποτα άλλο. Ήταν κυνικός και αδίστακτος. Εγώ τον έβλεπα και φοβόμουν»
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη Μόσχα το 2015
10
Νίκος Μωραΐτης: Απόλυτα συμβατή με τη μεγαλομανία Κασσελάκη η φράση «πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου στο Μαξίμου»
«Δεν πειράζει, ας φύγουν, το θέμα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο asset, έχουμε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να αφήσει αποτύπωμα στην Ελλάδα εν δυνάμει μεγαλύτερο και από του Ανδρέα Παπανδρέου, έτσι δεν είναι;»
Ο Νίκος Μωραΐτης 5