Πολιτική

Ομπάμα στην Αθήνα: Με βανάκια η μετακίνηση δημοσιογράφων [pics, vid]

Στο Ζάππειο χτυπά η καρδιά της ενημέρωσης αφού εκεί έχει στηθεί το κέντρο Τύπου και όλοι οι δημοσιογράφοι, ξένοι και μη καλύπτουν από εκεί την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όποιος μπαίνει στο Ζάππειο δεν ξαναβγαίνει. Ή μάλλον πιο σωστά, βγαίνει αλλά μόνο με συνοδεία και ειδικό βανάκι που θα μεταφέρει τους εκπροσώπους του Τύπου στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Μέγαρο Μαξίμου!

Έτσι, σιγά – σιγά και ενόψει των συναντήσεων του Μπαράκ Ομπάμα με Παυλόπουλο και Τσίπρα οι δημοσιογράφοι αναχωρούν με τα ειδικά βανάκια για την Ηρώδου Αττικού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς