Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ομπάμα στην Αθήνα: Οι μυστικές συναντήσεις στον Αστέρα [vid]

Ομπάμα στην Αθήνα: Οι μυστικές συναντήσεις στον Αστέρα [vid]

Ήρθε, είδε, μας αποθέωσε και απήλθε ο Μπαράκ Ομπάμα, που επισκέφτηκε την Ελλάδα για κάτι λιγότερο από 30 ώρες.

Στο παρασκήνιο της επίσκεψης του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, επιχειρηματίες που τον συνόδευαν είχαν συναντήσεις με Έλληνες επιχειρηματίες στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με… επενδυτικό “μενού”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή TatianaLive κάποιοι από τους αμερικανούς επιχειρηματίες συναντήθηκαν με τα δύο κορυφαία ονόματα στον χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τους κυρίους Βαγγέλη Μυτιληναίο του ομώνυμου Ομίλου και τον Γιώργο Περιστέρη της Gek Terna.

Σε πολιτικό επίπεδο ο Τζακ Λιου είχε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Υπουργό Νίκο Παππά, όπου και συζητήθηκε εκτενέστερα το θέμα που αφορά στην ελάφρυνση του ελληνικού χρεους.

Σύμφωνα εξάλλου με τον Βαγγέλη Γιακουμή ο πρωθυπουργός έχει λάβει προσωπική διαβεβαίωση από τον Μπαράκ Ομπάμα ότι θα μεταφερει το αίτημα για το ελληνικό χρέος στην Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο.

Στο δείπνο τώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται πως ξεχώρισε η θερμή χειραψία Παππά – Μητσοτάκη. Οι δύο άνδρες φαίνεται πως είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό αφήνοντας πίσω την πρόσφατη κόντρα τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής στο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο ο Μπάρακ Ομπάμα είχε ολιγόλεπτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή TatianaLive στο Ε:

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε