Πολιτική

Ομπάμα στην Αθήνα: Το tweet του Καμμένου για το χρέος

Ιστορική χαρακτηρίζει τη σημερινή ημέρα ο Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας στο Twitter τη δήλωση του Μπαράκ Ομπάμα για το χρέος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η σαφέστατη δήλωση του Προέδρου Ομπάμα για το χρέος και τη λιτότητα για τη συνέχεια της πολιτικής ΗΠΑ κάνει τη σημερινή ημέρα ιστορική», αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

 

“Εμμένουμε στην θέση μας ότι μόνο με την λιτότητα δεν γίνεται τίποτα. Θα πρέπει να υπάρξει ελάφρυνση του χρέους”, υπογράμμισε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά τη συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αντιπολίτευση σφυροκοπά τη Νέα Δημοκρατία – «Να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ, Νέα Αριστερά, ΕΛΑΣ και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» κάνουν λόγο για κατάρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος, ενώ το Μαξίμου αντιτείνει ότι η αντιπολίτευση προεξόφλησε την ενοχή των βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΑ
Νέα σφοδρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές πηγές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τους παραπέμπει η Δικαιοσύνη και ζητούν και χειροκρότημα»
Στην αντεπίθεση η Χαριλάου Τρικούπη με αιχμές για τις δημοσκοπήσεις - «Πέντε μονάδες κάτω, όπως είχε πει. Καταλάβαμε όλοι» αναφέρει ο Κώστας Τσουκαλάς
Tα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ