Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΟΝΝΕΔ για την… υποναύαρχο Μπουμπουλίνα: Θέλομε νά συγχαρῶμεν τόν Μινίστρον τοῦ Πολέμου

Μπουμπουλίνα ΟΝΝΕΔ
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Με άγριο… τρολάρισμα “υποδέχτηκε” η ΟΝΝΕΔ την απόφαση να γίνει υποναύαρχος επί τιμή σχεδόν 200 χρόνια μετά το θάνατό της η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Αιχμηρό tweet και από τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Γραμμένη στην καθαρεύουσα, με περισπωμένες και οξείες, η ΟΝΝΕΔ συγχέρει τον… «Μινίστρον τοῦ Πολέμου Παναγιώτην Καμμένον» για την απόφαση να τιμήσει τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα για την προσφορά της στον αγώνα των Ελλήνων!

Η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας καταλήγει σε… δημοτική, αφήνει αιχμές για τον νέο επικεφαλής του ΕΛΔΟ Χριστόδουλο Πρωτοπαπά και για τον Πάνο Καμμένο. Όπως λέει, ο υπουργός Άμυνας ήδη… δοκίμασε τη χρονομηχανή του κ. Πρωτοπαπά.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα

«Διά τήν ἀναγόρευσιν τῆς Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας εἲς τόν βαθμόν τῆς Ὑποναυάρχου

Ἁγία Λαύρα, 28 η τοῦ μηνός Ἀπριλίου σωτηρίου ἒτους 1821

Θέλομε νά συγχαρῶμεν τόν Μινίστρον τοῦ Πολέμου Παναγιώτην Καμμένον διά τήν ἀπόφασιν ὂπως τιμήσῃ τήν Λασκαρίναν Μπουμπουλίναν διά τήν προσφοράν τῆς εἲς τόν ἀγώναν τῶν Ἐλλήνων.

Χαίρουμε, δέ, ἰδιαίτατα ὅτι ἡ ἡγεσία τῶν ἐνόπλων δυνάμεων ἐπιτηρεῖ τήν τρέχουσαν κατάστασιν και τῆς ἐφιστῶμεν τήν προσοχήν εἲς τήν μάχην τοῦ Βαλτετσίου, ἥν ἥθελεν ὁ Θεός διεξαχθῆ τάς ἐπικείμενας ἐβδομάδας.

[Επιστρέφουμε στο 2018: Φαίνεται ότι η χρονομηχανή του κυρίου Χριστόδουλου Πρωτοπαπά δουλεύει ήδη και την δοκίμασε με επιτυχία ο κ. Καμμένος, ξεχνώντας για λίγο όλα τα τρέχοντα προβλήματα. Από πλευράς μας, μια συμβουλή μόνο: Προσοχή στο κενό μεταξύ Μαυροκορδάτου και Μαυρογιαλούρου.]».

Κουμουτσάκος: Θα την κάνουν και κυβερνήτη στις φρεγάτες

Με ειρωνεία και το tweet του τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου. Ο οποίος αναρωτήθηκε αν μετά τον βαθμό της υποναυάρχου θα αποδοθεί στη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και ο βαθμός… κυβερνήτη σε μια από τις φρεγάτες που θα ενοικιαστούν έως τον Αύγουστο…

«Μετά την απονομή του βαθμού της Υποναυάρχου επί τιμή, να αναμένουμε την τοποθέτηση της Μπουμπουλίνας ως Κυβερνήτη επί τιμή σε μια από τις φρεγάτες που θα ενοικιασθούν τον Αύγουστο; Ούτως ή άλλως λογική & αξιοπρέπεια δεν είναι όριο για αυτήν τη κυβέρνηση», έγραψε ο Γιώργος Κουκουτσάκος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις