Πολιτική

Ονοματολογίας συνέχεια για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ακόμα και πριν ψηφιστεί η συνταγματική αναθεώρηση η ονοματολογία έδινε και έπαιρνε για τον επόμενο πρόεδρο της δημοκρατίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και αυτό φυσικά θα κορυφώνεται μέρα με την ημέρα με πολλά από τα ονόματα που ακούγονται να λέγονται μόνο και μόνο για να καούν. Το θέμα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας συζητήθηκε και στην σημερινή σύσκεψη του newsit.gr. Σήμερα πάντως άλλα δυο ονόματα μπήκαν στο παιχνίδι χωρίς φυσικά να θεωρείται βέβαιο ότι θα τους προταθεί να είναι ο επόμενος πρώτος πολίτης της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα που «παίζουν» σήμερα είναι του Σταύρου Δήμα και του Απόστολου Δοξιάδη.

Ο μεν Κορίνθιος Σταύρος Δήμας έχει διατελέσει υπουργός σε πολλές κυβερνήσεις, χρημάτισε Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις αλλά και για το Περιβάλλον.

dhmas

Ο δε Απόστολος Δοξιάδης είναι ο γνωστός συγγραφέας.

doksiadis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης 5
Όσα έγιναν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Καλέντζι για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου
Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, παρεμβάσεις του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σκανδαλίδη, καθώς και προβολή αφιερωματικού βίντεο στη μνήμη του ιδρυτή του κόμματος
Ανδρέας Παπανδρέου