Πολιτική

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή δικογραφία σε βάρος του Γιώργου Μυλωνάκη μετά από μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη

Εκτός από τη Βουλή αντίστοιχη αναφορά διαβισάστηκε και στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Βουλή η μηνυτήρια αναφορά του εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη κατά του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργου Μυλωνάκη για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η μήνυση αφορά τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, παραβίαση δικαστικού και υπηρεσιακού απορρήτου και παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εδράζεται σε όσα έχουν αναφερθεί σε δημοσιεύματα της εφημερίδα σχετικά με το ανεπίσημο ενημερωτικό σημείωμα που έλαβε ο υφυπουργός από τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Βάρρα, αλλά και με τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,  Χρήστου Μπουκώρου περί ενημέρωσή του για τις επισυνδέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο φάκελος της δικογραφίας διαβιβάστηκε στη Bουλή και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια χωρίς αξιολόγηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και τον Άρειο Πάγο. Αντίστοιχη αναφορά έχει κατατεθεί και στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη
Φεύγας για επιστολή στον Μητσοτάκη: Δεν παραιτούμαι, ούτε θα προσχωρήσω στο κόμμα Σαμαρά
Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ υποστήριξε ότι δεν κινείται με προσωπική ατζέντα και υπερασπίστηκε την παρέμβασή του για τα ομόφυλα ζευγάρια και τον πρώην πρωθυπουργό
Βασίλης Φεύγας, ΝΔ