Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ορέστης Ομράν – Κουκουβιτάκης: Με «εμπειρία Βρυξελλών» στην μάχη για την Ευρωβουλή

Ορέστης Ομράν – Κουκουβιτάκης: Με «εμπειρία Βρυξελλών» στην μάχη για την Ευρωβουλή

Μία από τις υποψηφιότητες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών είναι του δικηγόρου Ορέστη Ομράν Κουκουβιτάκη.

Με πατέρα από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μητέρα από την Κρήτη, έγινε πριν τέσσερα χρόνια, στα 32 μόλις του χρόνια, εταίρος στη διεθνή δικηγορική εταιρεία DLA Piper στις Βρυξέλλες, αποτελώντας τον νεότερο ιστορικά που προήχθη σε εταίρο της κορυφαίας διεθνούς δικηγορικής εταιρείας.

Ως δικηγόρος έχει συμμετάσχει σε ορισμένες από τις πιο σημαντικές συναλλαγές στον κλάδο της ενέργειας, ενώ παράλληλα συμβουλεύει σε ζητήματα κρατικών ενισχύσεων ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προστατεύοντας τα δικαιώματα της Ελλάδος στις Βρυξέλλες

Εν όψει των ευρωεκλογών πραγματοποιεί μια σύγχρονη και μοντέρνα προεκλογική καμπάνια, χωρίς ανούσιο θόρυβο, που κλέβει τις εντυπώσεις με την έξυπνη προεκλογική του καμπάνια, συνδυάζοντας το παραδοσιακό “πόρτα-πόρτ”α με το tik tok και το instagram, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η υποψηφιότητα του να αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική τόσο στην επαρχία, όσο και στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Πριν λίγες μέρες επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά στην καμπάνια του, ετοίμασε ένα σχετικό βίντεο με το οποίο δίνει απλές οδηγίες προς ναυτιλομένους για την επιστολική ψήφο.

Μάλιστα, με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο, εξηγεί βήμα βήμα, τα στάδια για την ολοκλήρωση ψήφου αλλά και δε ξεχνά να μιλήσει για το νούμερο 28 που αντιστοιχεί σε αυτόν αλφαβητικά στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε ένα βίντεο με τις βασικές οδηγίες.

@orestis.omran Έχεις γράμμα; Βήμα βήμα η διαδικασία της επιστολικής ψήφου! Και μην ξεχνιόμαστε: @ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και #28 🗳️😉 #fyp #Orestis28 #campaigndiaries #orestisomran #euelections2024 ♬ original sound – Orestis Omran

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις