Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Οργή Δούρου για Πάγκαλο: Άντεξα την σεξιστική του χυδαιότητα αλλά πλέον θα μιλήσει η δικαιοσύνη

Οργή Δούρου για Πάγκαλο: Άντεξα την σεξιστική του χυδαιότητα αλλά πλέον θα μιλήσει η δικαιοσύνη

Ανακοίνωση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου εξέδωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Αφορμή όσα είπε εναντίον της σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

«Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου.
Τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» (ΣΚΑΪ), στους κκ Ντσούνο και Κούτρα, ο πρώην αντιπρόεδρος περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.
Δεν βρίσκονται όμως στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης.
Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του.
Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, συνήθιζε να λέει ο Ρούζβελτ, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια», τονίζει στην ανακοίνωσή της η κα Δούρου.

Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε στην επίθεση με γιαούρτι που είχε δεχθεί στα Καλύβια και έκανε λόγο για τους τραμπούκους της κας Δούρου. «Η κα Δούρου ήταν επικεφαλής των τραμπούκων. Με κρέμαγε σε αγχόνη επειδή είχα την άποψη ότι έπρεπε να γίνει εκεί ο ΧΥΤΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε