Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οργή Μητσοτάκη για την στοχοποίηση Τσιόδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Χτυπήστε εμένα και αφήστε τους επιστήμονες»

Οργή Μητσοτάκη για την στοχοποίηση Τσιόδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Χτυπήστε εμένα και αφήστε τους επιστήμονες»

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με όσους επιτέθηκαν στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος εμφανίστηκε μετά από καιρό στην ενημέρωση της περασμένης Τρίτης όταν τα κρούσματα κορονοϊού ξεπέρασαν τα 1.000 για πρώτη φορά στην χώρα μας δέχθηκε επίθεση και κριτική και από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός σήμερα μιλώντας στο υπουργικό είπε: «Βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να στοχοποιήσουν επιστήμονες. Και θεωρώ ότι συγκεκριμένα η στοχοποίηση του καθηγητή, του κ. Τσιόδρα, η οποία είναι πολύ συστηματική τις τελευταίες μέρες είναι απαράδεκτη».

Και πρόσθεσε: «Εάν θέλουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας ασκήσουν κριτική, εδώ είμαστε να ασκήσουν κριτική στην Κυβέρνηση, σε εμένα προσωπικά, στους υπεύθυνους Υπουργούς, αλλά να στοχοποιούνται επιστήμονες οι οποίοι το μόνο το οποίο κάνουν είναι να καταθέτουν την επιστημονική τους γνώση προς κρίση στην Πολιτεία για να παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις, είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι τελείως-τελείως λανθασμένο, ειδικά σε μία συγκυρία όπου πρέπει και πάλι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για την ορθότητα των μέτρων που λαμβάνουμε».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις