Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Οργή ΝΔ για το «Go F@ck yourself» του Θανάση Καρτερού στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Φωτογραφία αρχείου: Intime

Με μια οργισμένη ανακοίνωση απαντά η ΝΔ στην χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Θανάσης Καρτερός.

Μια επίθεση της οποίας… συνυπογράφει κάθε λέξη και ο Παύλος Πολάκης, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, υπογράφει ένα κείμενο στο avgi.gr το οποίο έχει τίτλο «Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη».

Το κείμενο κλείνει ως εξής: «Ως εκ τούτου, ένα τελευταίο ψύχραιμο σχόλιο: Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια. Και σύντροφοι και φίλοι προδότες, τιμή μας και καμάρι μας. Όταν κάτι τέτοιοι μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν, είναι παράσημο. Α σιχτίρ πια!».

Το… ακρωνύμιο GFY δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά… Go Fuck Yourself, με την φράση αυτή να απευθύνεται στον πρωθυπουργό της χώρας, προκαλώντας την αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος.

Η οργισμένη απάντηση της ΝΔ

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα “ομόρφυναν” ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα. Ο εξ απορρήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του. Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν».

Δείτε και την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις