Πολιτική

Οργή στη Νέα Αριστερά για τα περί συνδιαλλαγών με Μητσοτάκη για το πόθεν έσχες – «Ως εδώ με τον βούρκο»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με μια οργισμένη ανακοίνωση απαντά η Νέα Αριστερά σε όσα είπε το βράδυ της Τρίτης (04/06/2024) το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Οικονόμου περί συναλλαγών με την κυβέρνηση Τσίπρα όσον αφορά τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Όσο πλησιάζουμε στις κάλπες και γίνεται φανερό το αδιέξοδο του lifestyle και της ταύτισης με στρατηγικές επιλογές της Δεξιάς όπως οι φοροαπαλλαγές στους πλούσιους, το κόμμα Κασσελάκη υιοθετεί ανοιχτά τακτικές Τραμπ: εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας, απροκάλυπτα fake news, υπερωρίες της χωματερής του διαδικτύου», τονίζει η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς.

Και συνεχίζει: «Χτες βράδυ η αθλιότητα άλλαξε πίστα. Στέλεχος και συνεργάτης του κ. Κασσελάκη  πέταξε λάσπη σε στελέχη της Νέας Αριστεράς και ανέβασε τον πήχη της χυδαιότητας, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει την κυβέρνηση Τσίπρα ότι ήρθε σε συνδιαλλαγή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Πόθεν Έσχες του. Ως εδώ με τον βούρκο! Ας γνωρίζουν ότι οι τραμπικές μέθοδοι δεν πρόκειται να πτοήσουν τη Νέα Αριστερά. Η Αριστερά στην Ελλάδα έχει μια πολύ μακρά παράδοση αγώνων για να φοβηθεί τη λάσπη».

Στην ανακοίνωση χαρακτηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη «χρυσό χορηγό του συστήματος Μητσοτάκη».

Και καταλήγουν: «Στην προσπάθεια δημιουργίας ενός lifestyle ΙΧ  κόμματος, ο κ. Κασσελάκης και τα στελέχη του προσπαθούν να ξαναγράψουν την Ιστορία και προσβάλουν με χυδαία ψέματα την αξιοπρέπεια χιλιάδων πολιτών με διαδρομή στην Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο,  ανεξαρτήτως των σημερινών επιλογών τους.  Ως Νέα Αριστερά δεν θα μείνουμε σιωπηλοί απέναντι στον βούρκο, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 9
Γιάννης Λοβέρδος: «Ανυπόστατα» τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα – «Η Ελλάδα δεν απειλείται από κανέναν»
Ο υφυπουργός Εξωτερικών για τις νέες κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις αντιδράσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) - «Αδιανόητο» να επιχειρήσει η Αγκυρα να εμποδίσει την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
Γιάννης Λοβέρδος 6
Η ΕΛ.Α.Σ. ανοίγει στεγαστικό μέτωπο με την κυβέρνηση για την «μαύρη τρύπα» των 14.000 σπιτιών
Μόλις 9.000 Βεβαιώσεις Επιλεξιμότητας λίγο πριν κλείσει η πλατφόρμα - Για «χάσμα» ανάμεσα στις εξαγγελίες και στο πραγματικό αποτέλεσμα μιλά η αντιπολίτευση, ζητώντας παράταση και πλήρη δημοσιοποίηση των στοιχείων
Ακίνητα