Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας για την επίθεση στον Παπαδήμο

Οργή ΣΥΡΙΖΑ για Μπογδάνο: Ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας για την επίθεση στον Παπαδήμο

Την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχετικά με τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος και τις σχέσεις των δραστών με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη».

«Με το σχόλιό του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανακοίνωση να καταλήγει: «ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

Η ανάρτηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγινε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με τον βουλευτή να γράφει: «ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή».

Κάτι ανάλογο είχε πει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και τον Ιούλιο του 2017 και μάλιστα τότε, η αναφορά του στη σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τους τρομοκράτες που έκαναν τη δολοφονική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο είχε φέρει την απόλυσή του από τον ΣΚΑΙ, ο οποίος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα σχόλια στον “αέρα” του.

Τότε, είχε πει: «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει “είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι;” ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις