Πολιτική

Οργή Τσοβόλα – Του απαγόρευσαν να κάνει δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άρνηση της φρουράς της Βουλής να επιτρέψει στον συνήγορο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρη Τσοβόλα να κάνει δηλώσεις στο περιστύλιο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Δημήτρης Τσοβόλας ήθελε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες μετά την υποβολή του αιτήματος εξαίρεσης βουλευτών από την Προανακριτική Επιτροπή που κατέθεσε ο ίδιος ως συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στον Πρόεδρο της Επιτροπής και βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπούγα.

Οι άνθρωποι της φρουράς της Βουλής εξήγησαν στον κ. Τσοβόλα ότι απαγορεύεται σε μη πολιτικά πρόσωπα να κάνουν δηλώσεις στο Περιστύλιο και όπως λένε πηγές από την Βουλή η μια φορά που επετράπη στον κ. Τσοβόλα να κάνει δηλώσεις πριν από λίγες ημέρες προσερχόμενος στη Βουλή, έγινε κατ΄εξαίρεση και όχι για να επαναλαμβάνεται διαρκώς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εντολή για την απαγόρευση στον κ. Τσοβόλα ήρθε με αστυνομικό από το Προεδρείο της Βουλής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: «Θέλω να πιστεύω πως δεν θα έχουμε εντάσεις για το καλώδιο – Δεν χρειάζεται άδεια για να προχωρήσει το έργο»
«Καταρχάς, επειδή είπε ο κύριος Σαμαράς ότι 100 χρόνια η επιστροφή των οστών του Σαμουήλ αποτελεί τον πόθο των Βουλγάρων. Να πούμε ότι τα οστά ανακαλύφθηκαν το 1965»
Παύλος Μαρινάκης
Νέο χτύπημα Σαμαρά κατά της ΝΔ, ανήμερα των γενεθλίων της - «Τους πήρε το ποτάμι, αυτή τη φορά δεν μπορούν να το μπαζώσουν»
Η καυστική συζήτηση με τον Νίκο Τσούτσια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη δημιουργία νέου κόμματος, την ακρίβεια και το «μπάζωμα» μετά την παρέμβασή του για την επιστροφή των οστών του τσάρου Σαμουήλ στη Βουλγαρία
Αντώνης Σαμαράς
256
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα ξεκινά η καταγραφή των ζημιών στην Κρήτη» – Η παγκόσμια κρίση να μη γίνει αδιέξοδο για τα ελληνικά νοικοκυριά
Στο τέλος της ανάρτησής του αναφέρθηκε και στα 52 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας «Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες, τις αξίες και τη διαδρομή μας που ξεκινούσε σαν σήμερα, στις 4 Οκτωβρίου του 1974»
Μητσοτάκης, ΝΔ 172