Πολιτική

Οργισμένη ανακοίνωση της Μαριάννας Λάτση κατά του Πάρι Κουκουλόπουλου για την υποτιθέμενη φωτογραφία και συνάντηση με Γιάννα και Τσίπρα!

- «Δεν θα αφήσω αναπάντητην την βαρύτατη προσβολή του κ. Κουκουλόπουλου», αναφέρει μεταξύ άλλων η κα Λάτση
- «Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους»
- Η φωτογραφία από την υποτιθέμενη συνάντηση Γιάννας - Τσίπρα - Μ. Λάτση που δεν έδειξε ποτέ στον Βενιζέλο ο Κουκουλόπουλος - Όλο το παρασκήνιο!
- Ο κ. Κουκουλόπουλος ισχυρίστηκε χθες στην Βουλή ότι έχει φωτογραφία από την συνάντηση των τριών στην λέσχη Salon de Bricolage
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μια ανακοίνωση σε οργισμένο ύφος η Μαριάννα Λάτση σπάει την σιωπή της και καταγγέλει τον Πάρι Κουκουλόπουλο ότι ψεύδεται για την φημολογούμενη συνάντησή της με τον Αλέξη Τσίπρα και την Γιάννα Αγγελοπούλου και κάνει λόγο για «βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη».

Η κα Λάτση, τονίζει επίσης ότι κάποιοι τείνουν να παρερμηνεύσουν ως αδυναμία την σιωπή της και καταλήγει λέγοντας ότι:
«…Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΛΑΤΣΗ

«Παρακολουθώ με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμακούμενη αναπαραγωγή παντελώς ανυπόστατων και, ενίοτε, σκοπίμως κατασκευασμένων «ειδήσεων», όπως αυτή περί δήθεν συνάντησής μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, σε ιδιωτικό club του Κολωνακίου. Η «είδηση» είχε εξ αρχής διαψευστεί κατηγορηματικά.
Μου προκάλεσε κατάπληξη και οργή, ως εκ τούτου, η χθεσινή δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Π. Κουκουλόπουλου, ο οποίος εκτός ότι παρασύρθηκε σε ψεύδη ενώπιον των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, διατύπωσε, με κάκιστης ποιότητας χιούμορ, τον αήθη υπαινιγμό ότι τόσο εγώ όσο και η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αποτελούμε μέρος της διαπλοκής αυτής της χώρας.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή που η ηθική, η αξιοπρέπεια και η πορεία μου δεν θα μου επέτρεπαν να αφήσω αναπάντητη. Πολύ περισσότερο καθώς με λύπη διαπιστώνω ότι η τακτική της σιωπής, στα όσα τόσο αδίκως αναφέρονται και γράφονται τελευταίως, τείνει να παρερμηνεύεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η διολίσθηση του τόπου στην επικίνδυνη ατραπό της ανεύθυνης ισοπέδωσης των πάντων στο βωμό της πολιτικής διαμάχης. Δυστυχώς, οι χαμένοι αυτής της ζοφερής πραγματικότητας, είναι ο ελληνικός λαός και η υγιής επιχειρηματικότητα, που σέβεται τους νόμους, πιστεύει στις δυνάμεις του τόπου και επενδύει στο μέλλον του.
Ο κ. Κουκουλόπουλος, οι «φωτογράφοι» και οι πληροφοριοδότες του, είναι υπόλογοι των λόγων και πράξεων τους».

Τι είπε ο Κουκουλόπουλος στον Βενιζέλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήταν ενήμερος για την “αποκάλυψη” Κουκουλόπουλου. Γι’ αυτό και αμέσως μετά τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής, τον κάλεσε να του πει τι είχε συμβεί.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είπε ότι έχει στα χέρια του την φωτογραφία και μάλιστα σε αυτήν απεικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας και η Γιάννα Αγγελοπούλου. «Εγώ προκάλεσα τον Τσίπρα», φέρεται να είπε, «αλλά αφού δεν μου απάντησε δεν δείχνω την φωτογραφία!»

Να σημειωθεί ότι την επίμαχη φωτογραφία δεν την έδειξε ούτε στον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης σε Κωνσταντοπούλου: «Μην γκαρίζετε» – Κακλαμάνης: «Αν δεν σας αρέσω, κάντε μου πρόταση μομφής»
«Σταματήστε να φωνάζετε. Δεν είστε εδώ πέρα στο δικαστήριο να υπερασπίζεστε τους βιαστές» - «Ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα» είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου
38
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μόνη ενδεδειγμένη λύση η Εξεταστική – Άλλο καταλογισμός ευθυνών κι άλλο κυνήγι μαγισσών
«Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν επί δεκαετίες ανοικτή πληγή» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Λεκτική αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Σταματήστε να γκαρίζετε» της είπε - Επίθεση σε Φάμελλο και Ανδρουλάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
28
Πολιτικός «καύσωνας» δύο ημερών για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προς αποχώρηση οι βουλευτές της ΝΔ στην ψηφοφορία περί Προανακριτικής για Αυγενάκη και Βορίδη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του αναμένεται να αναγνωρίσει ότι η κυβέρνηση του δεν πέτυχε την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ εν κινήσει αλλά και δικές του ευθύνες για το γεγονός ότι δεν βρέθηκε λύση
Αυγενάκης και Βορίδης 13