Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Οργισμένη αντίδραση Τασούλα για Κασιμάτη!

Τασούλας

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας επικοινώνησε με την γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.
Χαρακτήρισε απαράδεκτη την δήλωση της Νίνας Κασιμάτη.
Της ζήτησε να επικοινωνήσει με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και να ανακαλέσει!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα για την δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτη η οποία αποκάλεσε τους ασυτυνομικούς «μπάτσους, γουρούνια, δολοφόνους». Ο κ. Τασούλας επικοινώνησε με την γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και αφού χαρακτήρισε απαράδεκτη την δήλωση της κας Κασιμάτη, ζήτησε από την κα Γεροβασίλη να επικοινωνήσει μαζί της και να της ζητήσει να ανακαλέσει.

Φωτιές έχει ανάψει το σχόλιο στο Facebook που έκανε η βουλευτής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, γράφοντας το… γνωστό σύνθημα «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Click4More Μήνυση αστυνομικών κατά Κασιμάτη για το “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να την διώξει από την Κ.Ο. του κόμματος και βέβαια να καταδικάσει.

«Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έγραψε το σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”. Η ενέργεια αυτή αποτελεί προσβολή όχι μόνο για την Αστυνομία αλλά και για την Δημοκρατία. Περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τη δημοκρατική ευαισθησία και να την αποδοκιμάσει. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να αποπέμψει την κυρία Κασιμάτη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις