Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Οργισμένος διάλογος Τσακαλώτου – Βελκουλέσκου: Να πάμε διακοπές στην Ειδομένη!

Οργισμένος διάλογος Τσακαλώτου – Βελκουλέσκου: Να πάμε διακοπές στην Ειδομένη!

Οι σχέσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου με το ΔΝΤ δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο τους. Φάνηκε από τις διαρροές του υπουργείου Οικονομικών για τη στάση του Ταμείου στη διαπραγμάτευση αλλά επιβεβαιώνεται από την αποκάλυψη ενός οργισμένου διαλόγου που είχε ο Έλληνας υπουργός με την Ντέλια Βελκουλέσκου!

Όλα έγιναν την περασμένη Πέμπτη, όταν για άλλη μια μέρα οι Έλληνες υπουργοί βρέθηκαν στο Χίλτον για να διαπραγματευτούν με τους εκπροσώπους των δανειστών. Ο… τσακωμός δεν αφορούσε μόνο τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς αλλά τις… διακοπές του κουαρτέτου!

Την επόμενη Κυριακή είναι το Πάσχα των Καθολικών και η εκπρόσωπος του ΔΝΤ δεν κράτησε για τον… εαυτό της την επιθυμία της να φύγει από την Αθήνα για να περάσει τις μέρες των γιορτών με την οικογένειά της. Μόνο που αυτό «έβγαλε από τα ρούχα του» τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος της Κυριακής, η Ντέλια Βελκουλέσκου είπε κατά τη διάρκεια της συνάντησης: «Να τελειώνουμε γιατί πρέπει να φύγουμε για διακοπές». Και αυτό εξόργισε τον υπουργό Οικονομικών, που της απάντησε: «για να γνωρίζεις για ποια χώρα μιλάμε, να πάμε διακοπές στην Ειδομένη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε