Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Οργισμένος Κικίλιας για την καταδρομική του Ρουβίκωνα – «Μόνο ντροπή»

Κικίλιας

Έξαλλος ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, για τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα, αυτή τη φορά στο σπίτι της διοικήτριας του Αγίου Σάββα.

“Μόνο ντροπή για τα συνθήματα που έγραψαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, στο σπίτι της διοικήτριας του «Αγίου Σάββα». Δε θα γίνει ανεκτή καμία προσπάθεια εκφοβισμού και στοχοποίησης στους ανθρώπους που κρατάνε όρθια τα νοσοκομεία μας όλους αυτούς τους μήνες”, έγραψε συγκεκριμένα στο twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε την ανάρτηση

Η καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα

Συνθήματα έξω από το σπίτι της διοικήτριας του νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», Όλγας Μπαλαούρα, έγραψαν το βράδυ της Τρίτης (15.12.2020) μέλη του Ρουβίκωνα, όπως έχει γίνει γνωστό.

Click4more: Κορονοϊός: Στα «κόκκινα» 10 περιοχές και παράθυρο για σκληρό lockdown από Κικίλια

«Μπαλαούρα, κάτω τα ξερά σου από τους εργαζόμενους του Αγίου Σάββα» έγραψαν με μαύρη μπογιά τα μέλη του Ρουβίκωνα στην πόρτα του γκαράζ του σπιτιού της Όλγας Μπαλαούρα στο Γέρακα.

Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτογραφία από το σύνθημα αλλά και κείμενο γιατί έκανε την «παρέμβαση» στο σπίτι της διοικήτριας του Αγίου Σάββα στο indymedia.

Το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί μεγάλη διασπορά κορονοϊού στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», το οποίο δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς. Έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό τόσο εργαζόμενοι (γιατροί και νοσηλευτές) όσο και ασθενείς, ενώ περισσότεροι από 25 γιατροί και νοσηλευτές έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Πριν από μερικές μέρες, ο πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων, Κωνσταντίνος Καταραχιάς είχε δηλώσει στο OPEN ότι «η διοίκηση έκανε ΕΔΕ σε εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί».

Και ο Ρουβίκωνας στο κείμενό του κάνει αναφορά στην ΕΔΕ και επιτίθεται στη διοικήτρια του νοσοκομείου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις