Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Οργισμένος Βασιλειάδης για το φερόμενο “μαχαίρωμα γυναίκας οπαδού του Παναθηναϊκού”!

Βασιλειάδης
Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες πως μια γυναίκα οπαδός του Παναθηναϊκού μαχαιρώθηκε από οπαδούς αντίπαλης ομάδας και ο Γιώργος Βασιλειάδης “σηκώνει” το θέμα.

Εδώ και κάποιες ώρες “κυκλοφορούν” στο διαδίκτυο πληροφορίες για μια νέα υπόθεση “τυφλής” οπαδικής βίας. Σύμφωνα με αυτές, μια γυναίκα οπαδός του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει δεχθεί επίθεση με μαχαίρι, από οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

Κι ενώ οι παραπάνω πληροφορίες ελέγχονται, ο υπουργός Αθλητισμού παρενέβη και ξεκαθάρισε πως η υπόθεση θα διερευνηθεί!

Τι είπε ο Βασιλειάδης

Πιο συγκεκριμένα, την καταδίκη και τον αποτροπιασμό του εξέφρασε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 06.02.2019, από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Αθλητισμός, Γιώργος Βασιλειάδης για τις σκηνές οπαδικής βίας που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο με θύμα μια φίλαθλο.

Ο υφυπουργός είπε ότι «πριν λίγο και ενώ εμείς συζητάμε εδώ, μια πράξη βίας καταδικαστέα και αποτρόπαια με θύμα μια γυναίκα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι είναι ενέργεια οπαδικής βίας με μια επίθεση σε μια γυναίκα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Μοιάζει να είναι ξεκαθάρισμα στον χώρο μεταξύ οπαδών. Καταδικάζω την πράξη αυτή. Αύριο θα επισκεφτώ τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και μετά θα ενημερώσω τα πολιτικά κόμματα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις