Πολιτική

Ορκωμοσία νέας κυβέρνησης: Με τη 10 μηνών κόρη του και τη σύζυγό του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Αγκαλιά με τη μικρή κορούλα του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Ο νέος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης έφτασε λίγο πριν τη 1 στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία, κρατώντας στην αγκαλιά του τη 10 μηνών κορούλα του, Δανάη και έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ελένη Αθερινού.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης δήλωσε στα τηλεοπτικά συνεργεία: «Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρωθυπουργό, που μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη και μας στέλνει μαζί με τον Δημήτρη Παπαστεργίου σε ένα υπουργείο στο οποίο έχει μπει πολύ υψηλά ο πήχης. Κι εμείς τώρα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να μιλήσει η δουλειά μας και οι πράξεις μας. Ευχαριστούμε πολύ».

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ «έκοψε» τη Νίνα Κασιμάτη από το Συμβούλιο της Ευρώπης μετά την παρουσία της στην τελετή για τη φρεγάτα «Κίμων»
Μέχρι τώρα εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα, και αναπληρώτρια η βουλευτής Νίνα Κασιμάτη
Η βουλευτής του ΣΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη