Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Όσκαρ 2019: Ο Μητσοτάκης είδε με την Μαρέβα το The Favourite! [pic]

Όσκαρ
Φωτογραφία από Instagram: kyriakos_

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη βραδιά του Γιώργου Λάνθιμου στα Όσκαρ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε το The Favourite μαζί με την Μαρέβα Γκραμπόβσκι.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 25.02.2019 (σ.σ. ώρα Ελλάδος) ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται να γράψει ιστορία για το ελληνικό σινεμά στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ!

Ο έλληνας σκηνοθέτης “κατεβαίνει” στην μάχη των βραβείων με το The Favourite που έχει αποσπάσει 10 υποψηφιότητες για το χρυσό αγαλματίδιο, έχοντας ως μεγάλο αντίπαλο το “Roma” του Αλφόνσο Κουαρόν, που απέσπασε επίσης 10 υποψηφιότητες.

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη στιγμή, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρακολούθησε την κωμωδία εποχής του Γιώργου Λάνθιμου, μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι!

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που δείχνει τον ίδιο αγκαλιά με την σύζυγό του σε κινηματογράφο, με χαλαρή διάθεση και casual ντύσιμο.

Στην λεζάντα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει: “Με λίγη καθυστέρηση βλέπουμε την ταινία της χρονιάς. Ο Γιώργος Λανθιμος πρωταγωνιστής στα Όσκαρ! Αύριο μας βλέπω να ξενυχτάμε!”.

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν τα Όσκαρ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις