Πολιτική

Όταν η Μπέτυ Μπαζιάνα “πάγωσε” με την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα! [vid]

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο είχε πολλή... γραβάτα, ωστόσο υπήρξε μια στιγμή που η Μπέτυ Μπαζιάνα συγκινήθηκε με μια φράση του πρωθυπουργού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Ζάππειο, το βράδυ της Παρασκευής, 22.06.2018, για την “φιέστα” με αφορμή την συμφωνία του Eurogroup για το χρέος. Είχε δίπλα του την σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία για μια ακόμη φορά ήταν εντυπωσιακή, ντυμένη στα λευκά.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με γραβάτα…

Μπέτυ Μπαζιάνα

… και έφυγε χωρίς

Μπέτυ Μπαζιάνα

…ωστόσο αυτό υπήρξε μια στιγμή που ο χρόνος… σταμάτησε για την Μπέτυ Μπαζιάνα!

Η στιγμή της βραδιάς

Η σύντροφος του πρωθυπουργού τον χειροκροτούσε συνεχώς, όπως άλλωστε και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Υπήρχαν, μάλιστα, στιγμές, που ο φωτογραφικός φακός την “συνέλαβε” να τον κοιτά και να χαμογελά συνεχώς!

[read4more]

Όλα αυτά, όμως, μέχρι το… φινάλε. Όλα έγιναν στο τέλος της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα. Όταν έβγαζε την γραβάτα… Όλοι ξεκίνησαν να χειροκροτούν, μαζί και η Μπέτυ Μπαζιάνα. Σηκώθηκαν όρθιοι και το παρατεταμένο χειροκρότημα “σκέπαζε” τα πάντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε: “Επιτρέψτε μου να κλείσω και με μία προσωπική αναφορά. Εκπλήρωσα το στοίχημα, φόρεσα την γραβάτα. Αλλά πρέπει να σας πω, ότι όλα αυτά τα χρόνια την μάχη την έδινα με την στολή εργασίας, χωρίς την γραβάτα. Όπως την έδινα τη μάχη χωρίς τη γραβάτα και στα επίσημα και στα ανεπίσημα, έτσι θα συνεχίσω και τώρα να την δίνω”.

Και τότε… συνέβη: Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά στον ελληνικό λαό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. “Γιατί ο ελληνικός λαός”, είπε, “έχει να κερδίσει ακόμη πολλές μεγάλες μάχες. Κι εμείς να το γνωρίζουμε: Κερδίσαμε μια μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Ο πόλεμος είναι εκεί έξω. Υπάρχουν συμπολίτες μας που ακόμα χρειάζονται συμπαράσταση, αγώνα, μάχη. Υπάρχουν αδικίες που πρέπει να αποκαταστήσουμε και θα δώσουμε τη μάχη για να τις αποκαταστήσουμε. Και κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτες”.

Εκείνη την στιγμή, η Μπέτυ Μπαζιάνα σταμάτησε να χειροκροτά και ξαφνικά “σκοτείνιασε”. Έκανε, μάλιστα, ένα νεύμα κοιτώντας τον Αλέξη Τσίπρα, σαν ένα σημάδι επιδοκιμασίας για όσα έλεγε ο πρωθυπουργός.

Η ίδια έμοιαζε να έχει συγκινηθεί, με τις εικόνες να είναι ενδεικτικές…

Δείτε το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Μπέτυ Μπαζιάνα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι στην Ορμύλια Χαλκιδικής – «Σας είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω»
Η επίσκεψη στην Ορμύλια ήταν ο πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική, πριν από το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αρναία και στις Σκουριές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής
Αλέξης Τσίπρας: Διμέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για Κάσο και ακρίβεια
Κατηγορεί την κυβέρνηση για υποχώρηση απέναντι στην Τουρκία και το ΠΑΣΟΚ για στρατηγική που ευνοεί τον Μητσοτάκη - Αποκλείει τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας μέσω μετακινήσεων βουλευτών
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 9
Τα μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα στα 4 δισ. δολάρια της Κοινής Δήλωσης Ελλάδας – ΗΠΑ: H αναβάθμιση των F-16 και η υποστήριξη των F-35
Ένα μεγάλο πλέγμα εξοπλιστικών προγραμμάτων για την επόμενη ημέρα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως την ενίσχυση της αεροπορικής...
Μαχητικά F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας 107