Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

Όταν ο Δημήτρης Καμμένος έκανε… bullying στη Χρυσοβελώνη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εικόνα του Άουσβιτς παραχαραγμένη με το “μένουμε Ευρώπη” μια εικόνα που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει και πραγματικό θερμό επεισόδιο μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Την εικόνα είχε αναρτήσει στο facebook ο Δημήτρης Καμμένος και η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είχε καταδικάσει με ανακοίνωση του κόμματος.
Η κίνηση αυτή δεν άρεσε και πολύ στον βουλευτή που όταν είδε μπροστά του τη κ. Χρυσοβελώνη στη Βουλή κυριολεκτικά την άρπαξε απ’ τον γιακά

Σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας της κ. Χρυσοβελώνη όσο και άλλων που ήταν παρόντες στο περιστατικό ο Δημήτρης Καμμένος την έπιασε από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση δύο αστυνομικών για να τον απομακρύνουν.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να είπε στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της είπε επίσης “σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε” και να την κατηγορεί ότι έχει διορίσει δικούς της ανθρώπους σε διάφορους φορείς.

… Αυτά βέβαια ξεχάστηκαν, και τη φωτογραφία και η συγκεκριμένη συμπεριφορά, και κάποιοι εκπλήσσονται!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε