Πολιτική

Οταν ο Κ. Μητσοτάκης συνάντησε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάση Θεοχαρόπουλο είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος και επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξουν ευρύτερες δυνατές συναινέσεις και για αυτό όπως τόνισε ενθαρρύνει τον διάλογο των πολιτικών δυνάμεων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως αναλαμβάνει την ηγεσία σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως διχάζει την ελληνική κοινωνία σε θέματα όπως το ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφερόμενος και στο προσφυγικό εξέφρασε την ιδιαίτερη ανησυχία του για τις εξελίξεις και για τη θέση της Ελλάδας στη Σένγκεν.

Όπως είπε, η ΝΔ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να υποστηρίξει τη θέση της Ελλάδας, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει να τεθεί η εθνική διάσταση στο ζήτημα και να μην επικρατήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως ήδη έχει ζητήσει και θα ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό για τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης, ενώ ξεκαθάρισε πως η χώρα δεν θα πρέπει να δώσει λαβή σε κακόβουλους για τις δεσμεύσεις που έχει πάρει.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα τονίζοντας πως απαιτείται ευρύτερη συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων παρά τις διαφορές που υπάρχουν.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, χαρακτήρισε κρίσιμο ζήτημα το προσφυγικό το οποίο η ΕΕ θα πρέπει να αντιμετωπίσει ευρωπαϊκά, ενώ έστειλε το μήνυμα πως η Ελλάδα θα πρέπει να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της. ″Απαιτείται περισσότερη και όχι λιγότερη Σένγκεν″ είπε χαρακτηριστικά, ενώ όσον αφορά το ασφαλιστικό ζήτησε να υπάρξει συνεννόηση και συγκεκριμένες προτάσεις.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λευτέρης Αυγενάκης για τα στημένα παιχνίδια στο μπάσκετ: «Όλα στο φως» – Τι είπε για τις αλλαγές στις ομοσπονδίες
Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στις καταγγελίες, ζητώντας απόδοση ευθυνών με σεβασμό στο τεκμήριο αθωότητας και υπερασπιζόμενος την ανανέωση των διοικήσεων
Λευτέρης Αυγενάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κιλκίς: Πρώτη προτεραιότητα η φροντίδα των ηλικιωμένων – Επίσκεψη σε έργα υποδομής και επιχειρήσεις
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στον νέο οίκο ευγηρίας, όπου φιλοξενούνται 38 ηλικιωμένοι και χρονίως πάσχοντες - Την άνοιξη του 2027 αναμένεται να ολοκληρωθεί το οδικό τμήμα Ασσηρός – Νέα Σάντα
Κυριάκος Μητσοτάκης, περιοδεία Κιλκίς
Ανανεώθηκε πριν 26 λεπτά
Γεωργιάδης για Pizza Fan και «Χωριάτικο»: Η διαφθορά χτυπιέται στη ρίζα της – Πιάνονται πλέον και τα μεγάλα ψάρια
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε την ύπαρξη πολιτικού ζητήματος στην υπόθεση Μπεκίρη και χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ μοναδικό θεωρητικό εταίρο συγκυβέρνησης - : «Δεν μπορεί ο Τσίπρας να το παίξει έντιμος»
Άδωνις Γεωργιάδης
Παύλος Μαρινάκης: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν ήταν εθνική ήττα, είναι παράνομο και ανυπόστατο
«Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα πολιτικής βούλησης ενός νέου σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν υπήρχε και υπάρχει πλέον» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις υποθέσεις Pizza Fan, «Χωριάτικο» και Basketgate
Παύλος Μαρινάκης
ΝΔ: Αναλαμβάνουν καθήκοντα οι 4 νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι - Κανελλοπούλου, Νασιμπιάν, Λαγκαδιανός και Δαμιανού
Τον συντονισμό της ομάδας των αναπληρωτών εκπροσώπων αναλαμβάνει η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Αλεξάνδρα Σδούκου, με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας παρουσίας του κόμματος
Οι τέσσερις νέοι αναπληρωτές εκπρόσωποι της ΝΔ
ΠΑΣΟΚ: Ο καφές στο Κολωνάκι που έφερε «αναταραχή» στην Κεντροαριστερά και η επιχείρηση «ανάδειξη των πρωτοκλασάτων»
Το ραντεβού ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ απενοχοποίησε την ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου
ΠΑΣΟΚ, Γραφεία Χαριλάου Τρικούπη