Σάββατο, 13 Απρ.
20oC Αθήνα

Όταν ο μικρός Μάξιμος συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου

Όταν ο μικρός Μάξιμος συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου
Eurokinissi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο μικρός Μάξιμος συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη Νέα Μάκρη, στο πλαίσιο των περιοδειών του. Σήμερα Πέμπτη (14/3/2024) ξανασυναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο μικρός Μάξιμος ήταν στη Νέα Μάκρη, τον υποδέχθηκε, του προσέφερε ανθοδέσμη και έγινε -έκτοτε- το «γούρι» του πρωθυπουργού, ο οποίος δεσμεύτηκε στην ομιλία του ότι «μετά τη νέα νίκη μας στις εκλογές, θα είναι η δική μου σειρά να υποδεχθώ τον Μάξιμο στο Μαξίμου».

Μεσολάβησαν, βέβαια, και οι δεύτερες εκλογές, τον Ιούνιο. Ο Μάξιμος ήταν και πάλι εκεί: στο Περιστέρι, στην πρώτη ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη λίγες ώρες αφότου είχε θυροκολληθεί το διάταγμα για τη διάλυση της Βουλής, του προσέφερε και πάλι λουλούδια.

«Γουρλής» εις διπλούν, λοιπόν, ο μικρός Μάξιμος, μαθητής δημοτικού, διάβηκε σήμερα Πέμπτη την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου όπου τον υποδέχθηκαν ο πρωθυπουργός και φυσικά ο Πίνατ, ο οποίος έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις.

Ο Μάξιμος μαζί με την αδελφή του Αλεξία, δηλωμένη θαυμάστρια του Πίνατ (φορούσε μάλιστα και σχετικό μπλουζάκι), ξεναγήθηκαν στις αίθουσες του Μεγάρου Μαξίμου και μίλησαν με τον Κυρ. Μητσοτάκη για το σχολείο τους, τη γειτονιά τους, τα ενδιαφέροντά τους.

Ο Μάξιμος εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα με τους πίνακες που κοσμούν το πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ είπε ότι θα δώσει και πάλι το «παρών» σε μία από τις προεκλογικές ομιλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτή τη φορά εν όψει των ευρωεκλογών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις