Πολιτική

Ουρές πολιτών στην Κουμουνδούρου για το ραντεβού με τον Στέφανο Κασσελάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ουρές σχηματίζονται έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου από πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού προκειμένου να δουν τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε πρόσκληση μέσω social media στους πολίτες προκειμένου να τους δει από κοντά και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματά τους και ό,τι άλλο τους απασχολεί αδιαμεσολάβητα όπως αρέσκεται να λέει.

Οι πολίτες είναι αρκετοί και τουλάχιστον οι μισοί έχουν μπει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να τους χωρέσουν σε μια αίθουσα για να μην είναι μέσα στη ζέστη. Ανάμεσά τους και μια κυρία με κινητικά προβλήματα, ένας Έλληνας από την Αυστραλία, ηλικιωμένοι αλλά και νέοι άνθρωποι που θέλουν να δουν τον Πρόεδρο του κόμματος και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του. 

polites koumoundourou

koumoundourou polites

oures

Συναντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη με πολίτες στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Οι ώρες που έχουν οριστεί για να δεχθεί τους πολίτες ο Στέφανος Κασσελάκης είναι από τις 17:00 έως τις 20:00 ενώ λίγα λεπτά πριν τις πέντε το απόγευμα δεν είχε ακόμα ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο «χτύπημα» Βλάχου: Κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανακύκλωση
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις για τον δύσκολο στόχο της αυτοδυναμίας και τα ανοίγματα στη συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών, ο βουλευτής της ΝΔ επανέρχεται με παρέμβαση προς τον πρωθυπουργό
Γιώργος Βλάχος
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για καταγγελίες Σαλμά: «Κάνει πως δεν κατάλαβε, οφείλει να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιμένει ότι ο υπουργός Υγείας δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του χωρίς «καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις» για την υπόθεση Novartis
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 8
Νέα σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με το ΚΚΕ: «Επαγγελματίες του κομμουνισμού με μισθό» – «Το τέλος του κατήφορου είναι ο βούρκος»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Περισσό ότι στηρίζει τη ΝΔ όταν «βρίσκεται σε δύσκολη θέση» - «Τερατώδη ψέματα», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος
Καραθανασόπουλος και Κωνσταντοπούλου
10