Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάει… Κρήτη ο Βαρουφάκης

Βαρουφάκης

Επίσκεψη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα την Τρίτη (21/7) θα πραγματοποιήσει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος θα συνοδεύεται από τους βουλευτές του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου και Γιώργο Λογιάδη καθώς και στελέχη του κόμματος.\

Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου στις 9 π.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, θα μεταβεί στην Επισκοπή Ιεράπετρας όπου θα έχει συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Πολιτών Ιεράπετρας με αντικείμενο συζήτησης το σχεδιαζόμενο αιολικό πάρκο στην περιοχή.

Ο Βαρουφάκης και το πρόγραμμα

Στη συνέχεια στις 10 π.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25 στη πόλη της Ιεράπετρας.

Στις 11:30 π.μ. θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, Μανώλη Πεπόνη, καθώς και με σωματεία εργαζομένων.

Στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τη Δ.Ε του Επιμελητηρίου Λασιθίου, επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στις 13:30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις