Πολιτική

Πάγκαλος: “Από 1.600 ευρώ σύνταξη, έφτασα να παίρνω 482!” – “Εκλογές μέσα στο 2016”

“Ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ” είπε χαρακτηστικά ο Θεόδωρος πάγκαλος αναφερόμενος στη σύνταξη του που -όπως είπε- μειώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο 1/4 του αρχικού ποσού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως είπε στο ΒΗΜΑ FM: “Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος. Η σύνταξη αυτή, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: του δικηγόρου) ήταν 1.600 ευρώ. Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600. Σας θυμίζω ότι αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα. Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485. Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ). Και από 1.600, αποκλειστικά δικά μου χρήματα, έφτασα στα 482 (ευρώ), δηλαδή το 1/4. Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ!

Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί η βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός”.

Για τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους: “Για τη χθεσινή υπόθεση, γιατί δεν βγήκε ο Φλαμπουράρης, όταν φτάσανε αυτοί οι διαδηλωτές, να τους πει ότι “λείπει στη Βουλή ο πρωθυπουργός, ελάτε 20 ή 30 από εσάς να πιούμε καφέ, να μου κάνετε εμένα μία συζήτηση και να περιμένουμε τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα έρθει σε μία ώρα”; Ώστε να τον δουν τον πρωθυπουργό, γιατί άξιζε τον κόπο να τον δουν, είχαν το δικαίωμα. Και το δεύτερο είναι, αφού είχαν στοχοποιήσει τα εξοργιστικά, πράγματι, λεωφορεία της Αστυνομίας που αποκλείουν, γιατί δεν αποσύρανε τα λεωφορεία, να έχουν κάποιο κάγκελο;”.

Ο κ. Πάγκαλος “βλέπει” εκλογές μέσα στο 2016: “Οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο χρόνο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κάτω από 15%. Εγώ το προβλέπω, εν πάση περιπτώσει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 204
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7