Πολιτική

Πάγκαλος: “Από 1.600 ευρώ σύνταξη, έφτασα να παίρνω 482!” – “Εκλογές μέσα στο 2016”

“Ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ” είπε χαρακτηστικά ο Θεόδωρος πάγκαλος αναφερόμενος στη σύνταξη του που -όπως είπε- μειώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο 1/4 του αρχικού ποσού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως είπε στο ΒΗΜΑ FM: “Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος. Η σύνταξη αυτή, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: του δικηγόρου) ήταν 1.600 ευρώ. Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600. Σας θυμίζω ότι αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα. Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485. Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ). Και από 1.600, αποκλειστικά δικά μου χρήματα, έφτασα στα 482 (ευρώ), δηλαδή το 1/4. Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ!

Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί η βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός”.

Για τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους: “Για τη χθεσινή υπόθεση, γιατί δεν βγήκε ο Φλαμπουράρης, όταν φτάσανε αυτοί οι διαδηλωτές, να τους πει ότι “λείπει στη Βουλή ο πρωθυπουργός, ελάτε 20 ή 30 από εσάς να πιούμε καφέ, να μου κάνετε εμένα μία συζήτηση και να περιμένουμε τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα έρθει σε μία ώρα”; Ώστε να τον δουν τον πρωθυπουργό, γιατί άξιζε τον κόπο να τον δουν, είχαν το δικαίωμα. Και το δεύτερο είναι, αφού είχαν στοχοποιήσει τα εξοργιστικά, πράγματι, λεωφορεία της Αστυνομίας που αποκλείουν, γιατί δεν αποσύρανε τα λεωφορεία, να έχουν κάποιο κάγκελο;”.

Ο κ. Πάγκαλος “βλέπει” εκλογές μέσα στο 2016: “Οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο χρόνο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κάτω από 15%. Εγώ το προβλέπω, εν πάση περιπτώσει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τα μάτια του Τσίπρα: Ο Νίκος Παππάς αμφισβητεί τη θέση του Σωκράτη Φάμελλου στην ηγεσία
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ζητά καθαρές απαντήσεις ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής και προειδοποιεί ότι τυχόν «αναστολή» του κόμματος θα ισοδυναμούσε με παραίτηση από την πολιτική εντολή
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος 8
Οι υποψήφιοι της επόμενης μέρας για το ΠΑΣΟΚ: Κασιμάτη, Τζάκρη, Αποστολάκης και Σαλμάς στο κάδρο της διεύρυνσης
Την ίδια ώρα, βάρος πέφτει στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος, με τους παροικούντες την Χαριλάου Τρικούπη να διαβεβαιώνουν ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου έχει ήδη διανυθεί
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης 8
Χαρίτσης: Αναγκαία η αποχώρηση από τη Νέα Αριστερά, ο Τσίπρας μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα προοδευτική προσπάθεια
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μίλησε για την ΕΛΑΣ, την ανάγκη συνολικού σχεδίου απέναντι στη ΝΔ και απέρριψε το ενδεχόμενο παραίτησης από την έδρα του
Αλέξης Χαρίτσης
6