Πολιτική

Πάγκαλος: “Από 1.600 ευρώ σύνταξη, έφτασα να παίρνω 482!” – “Εκλογές μέσα στο 2016”

“Ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ” είπε χαρακτηστικά ο Θεόδωρος πάγκαλος αναφερόμενος στη σύνταξη του που -όπως είπε- μειώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ στο 1/4 του αρχικού ποσού.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως είπε στο ΒΗΜΑ FM: “Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος. Η σύνταξη αυτή, όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: του δικηγόρου) ήταν 1.600 ευρώ. Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600. Σας θυμίζω ότι αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα. Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485. Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ). Και από 1.600, αποκλειστικά δικά μου χρήματα, έφτασα στα 482 (ευρώ), δηλαδή το 1/4. Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ!

Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό. Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί η βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός”.

Για τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους: “Για τη χθεσινή υπόθεση, γιατί δεν βγήκε ο Φλαμπουράρης, όταν φτάσανε αυτοί οι διαδηλωτές, να τους πει ότι “λείπει στη Βουλή ο πρωθυπουργός, ελάτε 20 ή 30 από εσάς να πιούμε καφέ, να μου κάνετε εμένα μία συζήτηση και να περιμένουμε τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα έρθει σε μία ώρα”; Ώστε να τον δουν τον πρωθυπουργό, γιατί άξιζε τον κόπο να τον δουν, είχαν το δικαίωμα. Και το δεύτερο είναι, αφού είχαν στοχοποιήσει τα εξοργιστικά, πράγματι, λεωφορεία της Αστυνομίας που αποκλείουν, γιατί δεν αποσύρανε τα λεωφορεία, να έχουν κάποιο κάγκελο;”.

Ο κ. Πάγκαλος “βλέπει” εκλογές μέσα στο 2016: “Οι εκλογές θα γίνουν μέσα στο χρόνο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κάτω από 15%. Εγώ το προβλέπω, εν πάση περιπτώσει”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Απορώ με συναδέλφους μου που επέλεξαν να λείπουν από την χθεσινή γιορτή της ΝΔ
Ο υπουργός Υγείας σημειώνει ότι, παρά το γεμάτο πρόγραμμά του, επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή για τα 52α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Η ΕΛΑΣ για τον προϋπολογισμό: Η ανάπτυξη μένει στα χαρτιά και ο λογαριασμός στα νοικοκυριά
Φορολογικά έσοδα σε άνοδο, πιέσεις στα εισοδήματα και επενδύσεις που εξαρτώνται από το Ταμείο Ανάκαμψης συνθέτουν, κατά την ΕΛ.Α.Σ., μια διαφορετική εικόνα από εκείνη των κυβερνητικών εξαγγελιών
Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ)
Ανδρουλάκης: Αν ο κόσμος μάς εμπιστευτεί η Ελλάδα μπορεί να γίνει κανονική ευρωπαϊκή χώρα
Σε ερώτηση για τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και τη σύγκλιση με άλλα κόμματα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα δίνει «τον αγώνα της κοινωνικής διεύρυνσης»
Νίκος Ανδρουλάκης
32
Τα Ellinika Hoaxes «ακτινογραφούν» όσα είπε η Μαρία Καρυστιανού: Τι απαντούν για υδραζίνη, ξυλόλια και βιοσυντονισμό
Στο μικροσκόπιο οι αναφορές της για τα Τέμπη και την «Κβαντική Ιατρική» - Τι υποστηρίζει το fact-checking μέσο για το «λαμπίκο», την πυρόσφαιρα και τις επίμαχες ουσίες
Μαρία Καρυστιανού 22
Εκδήλωση για τα 52 χρόνια ΝΔ: Μήνυμα νίκης Μητσοτάκη για τις εκλογές – Ηχηρές απουσίες, photo booth, κουίζ και μπασκετάκι
«Έχουμε μπροστά μας ακόμη μία δύσκολη αναμέτρηση», – Οι αναφορές του πρωθυπουργού στα λάθη, αιχμή για «σεμνότητα και ταπεινότητα» και τα πυρά κατά των «λαϊκιστών»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εκδήλωση για 52 χρόνια Νέα Δημοκρατία
109