Πολιτική

Πάγκαλος: Εκτός από τη Χρυσή Αυγή ούτε το ΚΚΕ θέλει Δημοκρατία

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή αλλά και στο ΚΚΕ έκανε ο Θόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας πως και το κομμουνιστικό κόμμα δε θέλει τη Δημοκρατία και έχει στο καταστατικό του την κατάργηση της αστικής Δημοκρατίας.

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι το μόνο κόμμα που δεν θέλει τη Δημοκρατία. Είναι και το ΚΚΕ, καθώς και κάποια άλλα κόμματα που δεν το λένε», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στη Δημόσια Τηλεόραση.

«Εγώ πιστεύω ότι στις δημοκρατίες είναι ελεύθερος ο καθένας να είναι εχθρός της δημοκρατίας. Μπορεί να υπάρχουν κόμματα να κατεβαίνουν στις εκλογές και να ψηφίζονται από τους πολίτες τα οποία δεν θέλουν τη δημοκρατία και να προτείνουν την κατάργησή της» είπε ο πρώην αντιπρόεδρος.

«Και δεν είναι το μόνο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ έχει στο καταστατικό του την κατάργηση της αστικής δημοκρατίας» – Θόδωρος Πάγκαλος

Απέδωσε την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην πείνα και την ανεργία. Πρόσθεσε όμως δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε άλλοθι. «Γιατί όλοι όσοι πεινάνε, όσοι βρίσκονται σε δυσκολία, όλοι όσοι χάνουν τα σπίτια τους, όλοι όσοι έχουν πρόβλημα στις συντάξεις τους, δεν πάνε να γίνουν χρυσαυγίτες», είπε.

Σύμφωνα με τον Θόδωρο Πάγκαλο, πρέπει να πουν στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής όσοι δικαστές χρειάζονται, ώστε το αργότερο μέσα σε δύο – τρεις μήνες, η υπόθεση να έχει καταλήξει στο ακροατήριο.
«Υπάρχουν ένα σωρό φόνοι από αυτούς τους φασίστες, απλώς ήταν φόνοι αλλοδαπών, που δεν τους δίναμε σημασία» είπε και πρόσθεσε ότι το θέμα της ασυλίας των χρυσαυγιτών βουλευτών πρέπει να τεθεί στη Βουλή κι εκεί να βγει ο καθένας από τους βουλευτές να πει ότι δεν «ψηφίζουμε την άρση της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσκόπηση-φωτιά για τη Χρυσή Αυγή – Έχασε 2,5 μονάδες σε μια εβδομάδα

Υπ. Δικαιοσύνης: ‘Ακαιρη η σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την Αγία Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής;

Κοσμοσυρροή και σήμερα στο σημείο της δολοφονίας του Φύσσα στο Κερατσίνι – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Μακρυά από μετανάστες το κελί του Γ. Ρουπακιά!

Αγρίνιο: Η απάντηση Μπαρμπαρούση γι’ αυτη τη φωτογραφία – ”Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί μας”!

Χρυσή Αυγή: φυλακή, δολοφονίες, μπραβιλίκια … έργα και ημέρες της ηγεσίας

Η Χρυσή Αυγή «άλλαξε» την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ

“Θα γίνει εμφύλιος” – “Θα πετσοκόψουμε τις όλες τις γαμ…”

Ντοκουμέντο: νυχτερινή άσκηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής – Βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
28
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 14