Πολιτική

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Καμαρώνει για τα γραφεία της η ΝΔ

Περιβαλλοντική διάκριση για τα γραφεία της ΝΔ που πήραν ειδική πιστοποίηση για τον σεβασμό στις αρχές της αειφόρου δόμησης.

Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η ΝΔ σε  ανακοίνωσή της τονίζει:

«Κάναμε ένα βήμα για το οποίο είμαστε περήφανοι. Τα γραφεία μας διακρίθηκαν με περιβαλλοντική πιστοποίηση LEED, αφού η λειτουργία του κτιρίου γίνεται με σεβασμό στις αρχές της αειφόρου δόμησης και στη βέλτιστη ενεργειακή και περιβαλλοντική απόδοση».

Δείτε την ανάρτηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε και ένα βίντεο για τον σεβασμό στο περιβάλλον. Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Το μοναδικό ελληνικό περιβάλλον δεν μας ανήκει. Είμαστε θεματοφύλακές του. Είναι το χρέος μας στις γενιές που πέρασαν κι η παρακαταθήκη μας στις γενιές που θα έρθουν. Ένας πλούτος τον οποίο δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώσουμε αλλά υποχρέωση να διατηρήσουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στο Φόρουμ των Δελφών για το νέο κόμμα: Όλα στην ώρα τους, επιστρέφω τώρα για να υπάρξει κανονικότητα
Ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και έδωσε το στίγμα της πολιτικής του επανόδου, συνδέοντάς την με την ανάγκη αλλαγής πορείας σε οικονομία, θεσμούς και εξωτερική πολιτική
Αλέξης Τσίπρας, 11ο Φόρουμ των Δελφών
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
34