Πολιτική

Παγώνα Πρίσκου: Απολύθηκα από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι κουνιάδα του Πάνου Σκουρλέτη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ανάρτηση – καταγγελία με την οποία περιγράφει όλα όσα έγιναν αφού της ανακοινώθηκε η απόλυσή της από το λογιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε η Παγώνα Πρίσκου. 

Η επί δέκα χρόνια υπάλληλος του λογιστηρίου η οποία μάλιστα ότι είναι λίγο πριν την συνταξιοδότηση υποστηρίζει στην ανάρτησή της ότι απολύθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για εκδικητικούς λόγους λόγω οικογενειακής ευθύνης καθώς είναι κουνιάδα του Πάνου Σκουρλέτη. 

«Σήμερα απολύθηκα μετά από δέκα χρόνια δουλειάς, χωρίς καμία αιτιολογία. Προσλήφθηκα στο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 σαν βοηθός λογιστή από τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη. Ήθελε δίπλα του συν τις άλλοις, κάποιον-α εμπιστοσύνης που να μην είναι πολιτικό στέλεχος. Πολύ γρήγορα κέρδισα την εμπιστοσύνη του. Εργάστηκα μέχρι σήμερα με συνέπεια, ήθος και αξιοπρέπεια Άλλαξαν οι άνθρωποι, άλλαξαν και τα ήθη», γράφει ξεκινώντας την ανάρτηση.

Και συνεχίζει: «Έτσι μετά από 10 χρόνια δουλειάς και λίγα χρόνια πριν τη συνταξιοδότησή μου, μου ανακοινώθηκε από το γραφείο του προέδρου Σ. Κασσελάκη ότι απολύομαι χωρίς καμία αιτιολογία. Απεγνωσμένα έτρεχα στους διαδρόμους και ζητούσα απαντήσεις για το λόγο της απόλυσης μου. Συνάντησα το Νίκο Παππά, Πάνο Ρήγα, Γιώργο Βουλγαράκη, Νίκο Σκορίνη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου πρώην τομεάρχη εργασίας, αυτήν στο ασανσέρ. Κάνεις τους δεν ήξερε τίποτα, κάνεις τους δεν ανακατεύτηκε».

«Στο τέλος με επιμονή μου συνάντησα τη γραμματέα Σβίγκου Ράνια, η οποία όρθια στην πόρτα και για ένα λεπτό, λες και ήμουν σκουπίδι, μου είπε ότι το ήξερε από χθες και είναι η απολυσή μου στο πλαίσιο της μείωσης προσωπικού για μείωση των εξόδων. Όταν της απάντησα ότι είμαι η παλιότερη στο τμήμα και ότι για ποια μείωση προσωπικού μιλάει όταν καθημερινά περνάνε από μπροστά μου νέες προσλήψεις, εξαφανίστηκε τρέχοντας».

Και καταλήγει: «Η απόλυσή μου είναι μια εκδικητική απόλυση λόγω “οικογενειακής ευθύνης”. Απολύθηκα γιατί είμαι κουνιάδα του Πάνου Σκουρλέτη πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα στελέχους της Νέας Αριστεράς.
Λυπάμαι για το κόμμα που κάποτε αισθανόμουν υπερηφάνεια. Λυπάμαι για τον πρόεδρό του Σ. Κασσελάκη, του “ελληνικού όνειρου-ζωή με αξιοπρέπεια” και τους παρατρεχάμενούς του».

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για καταγγελίες Σαλμά: «Κάνει πως δεν κατάλαβε, οφείλει να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιμένει ότι ο υπουργός Υγείας δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του χωρίς «καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις» για την υπόθεση Novartis
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Νέα σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με το ΚΚΕ: «Επαγγελματίες του κομμουνισμού με μισθό» – «Το τέλος του κατήφορου είναι ο βούρκος»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Περισσό ότι στηρίζει τη ΝΔ όταν «βρίσκεται σε δύσκολη θέση» - «Τερατώδη ψέματα», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος
Καραθανασόπουλος και Κωνσταντοπούλου
5
«Βόμβες» Σαλμά κατά Γεωργιάδη: «Να ανοίξει ξανά η υπόθεση Novartis» - «Θα τα πούμε στα δικαστήρια» απαντά ο υπουργός Υγείας - «Σφήνα» ο Πολάκης
Πολιτική θύελλα μετά τα SMS που κατέθεσε στη Βουλή ο ανεξάρτητος, πρώην «γαλάζιος» βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, με αναφορές και στον Κωνσταντίνο Φρουζή
Γεωργιάδης και Σαλμάς
39