Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Παγώνη για Κασσελάκη: «Δεν παίζεται στην επικοινωνία» – Απολαυστικό βίντεο από τη συνάντηση στο «Γεννηματάς»

Παγώνη για Κασσελάκη: «Δεν παίζεται στην επικοινωνία» – Απολαυστικό βίντεο από τη συνάντηση στο «Γεννηματάς»

Το νοσοκομείο «Γεννηματάς» επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η οποία, μιλώντας στο MEGA, εκφράστηκε με θερμά λόγια για τη γνωριμία της μαζί του.

Στο «Γεννηματάς» ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνάντηση με γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά τα… καλύτερα τα άκουσε από τη Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο MEGA, μετέφερε τις εντυπώσεις από την πρώτη της συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι επικοινωνιακός, δεν παίζεται στην επικοινωνία! Έχει αυτό που έχουν στην Αμερική, που το δουλεύουν καλά το επικοινωνιακό, που εμείς ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί. Έχει την αμεσότητα με όλο τον κόσμο».

Όπως είπε η ίδια: «Από όλες τις παρατάξεις δεν σταμάτησαν να τον φιλάνε, να τον αγκαλιάζουν, να μιλάει. Αυτό το έχει καλλιεργήσει. Είναι ένας άνθρωπος νέος που τώρα ξεκίνησε, που θα τα μάθει σιγά – σιγά».

«Έκατσε τρεις ώρες, φτάνει. Πόσες ώρες θα κάτσει. Σε λίγο θα εξαντλήσει το ιατρικό ωράριο», συνέχισε η κ. Παγώνη στους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

«Θα χάσω όλους τους ψήφους της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε η ίδια, χαμογελώντας στον Στέφανο Κασσελάκη, καλώντας τον να βοηθήσει το σύστημα δημόσιας υγείας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «και εγώ και οικογενειακά θα βοηθήσουμε», αναφερόμενος προφανώς στον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

 

«Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα»

«Χωρίς αστερίσκους, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είμαστε με το ΕΣΥ, με τους εργαζόμενους, έτσι ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, τις απολαβές που τους αξίζουν και επιτέλους για να στελεχωθεί το ΕΣΥ όπως πρέπει. Επιτέλους, η κυβέρνηση να κάνει τις προκηρύξεις που χρειάζονται», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης προς το προσωπικό του «Γεννηματάς».

«Επίσης, από τον νόμο που συζητάμε τώρα, να βγάλει τον έλεγχο του υπουργού από τη διοίκηση των νοσοκομείων. Η παλαιοκομματική λογική πρέπει να φύγει από την Ελλάδα. Μιλάμε για την υγεία του Έλληνα πολίτη κι αυτή δεν πρέπει να έχει κομματικό ”χρώμα”», υπογράμμισε για να καταλήξει:

«Ας αφήσουμε αυτό το ρόλο στο ΑΣΕΠ. Εκεί πρέπει να παίρνονται οι αποφάσεις για τις διοικήσεις. Είμαστε εδώ με όλο το προσωπικό, είμαστε δίπλα τους όπως λέω, και το εννοώ, όχι εκατό τοις εκατό, αλλά χίλια τοις εκατό σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις