Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάλι στο facebook ο Πολάκης – Επίθεση στον Διονύση Σαββόπουλο

Πολάκης

Προφανώς ενοχλήθηκε ο Παύλος Πολάκης από το γεγονός ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος τον παρομοίασε με “αρκουδιάρη”.

Δεν κρύβει την ενόχλησή του ο Παύλος Πολάκης από τα όσα είπε σήμερα γι αυτόν ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος τραγουδοποιός, όταν ρωτήθηκε από τον ΣΚΑΙ αν ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης είπε: «Δεν θα το έλεγα. Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα».

Όμως ο Παύλος Πολάκης δεν ήταν το μόνο που “περιέλαβε” ο Διονύσης Σαββόπουλος. Στην ίδια συνέντευξη και σε ερώτηση για το αν η κυβέρνηση είναι αριστερή, είπε: «Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται».

Πολάκης σε Σαββόπουλο: Βρίσε κι εσύ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια

Με την προσφιλή του μέθοδο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με ανάρτηση δηλαδή στην προσωπική του σελίδα στο facebook δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις Σαββόπουλου.

«Διονύση της “συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα ειν συνειδητά” των φοιτητικών μας χρόνων……
Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός …
Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι», αναφέρει ο Παύλος Πολάκης.

«ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε ,βρίσε και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των “φιλόξενων” ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα…πήρες το πεντάλεπτο!!» καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις