Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναγιώτης Ψωμιάδης: “Δεν έχω μία, με κατέστρεψε ο Σαμαράς”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μετά την καθαίρεσή του από τα πολιτικά δρώμενα, αλλά και τις δικαστικές του περιπέτειες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δηλώνει πως έχει καταστραφεί οικονομικά. “Δριμύ κατηγορώ” στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Σε συνέντευξή του στο “Secret”, που κυκλοφορεί με τα “Παραπολιτικά”, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης τονίζει πως “είμαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι άνεργος. Ψάχνω μια δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα”.

“Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο”, σημειώνει ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως τα δικαστικά έξοδα έφτασαν τις 300.000 ευρώ, ενώ κατηγορεί ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά ότι τον κατέστρεψε.

Δεν του άρεσε που είχα δύναμη στη Μακεδονία. Φρόντισε να με εξοντώσει. Ο Σαμαράς με κατέστρεψε οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά“, λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει ακόμη πως παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και 2.000 ευρώ από ενοικία, ενώ δουλεύει η γυναίκα του. “Μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ, αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα”, υπογραμμίζει, ενώ ακόμη σημειώβνει πως η ΔΟΥ δέσμευσε κοινό λογαριασμό που έχει με τον αδελφό του.

Τέλος και όσον αφορά στη δουλειά που “έτρεχε” πουλώντας παπούτσια σημειώνει: “Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια. Άστα να πάνε. Το έκλεισα το μαγαζί”.

Πηγή: “Secret”
Φωτογραφίες: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε