Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάνος Καμμένος: “Έπιασε” το πληκτρολόγιο και “μίλησε” για το τέλος του Μνημονίου

Πάνος Καμμένος: “Έπιασε” το πληκτρολόγιο και “μίλησε” για το τέλος του Μνημονίου

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, εκεί όπου “γεννήθηκαν” οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέλεξε ο Πάνος Καμμένος να κάνει την πρώτη του δήλωση για την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο. Και φρόντισε να θυμίσει το τηλεοπτικό σποτ με τον ίδιο, τον “μικρό Αλέξη” και το τρένο.

Κάτω από τη μακροσκελή του ανάρτηση, ο Πάνος Καμμένος θυμίζει το τηλεοπτικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Όταν ο “μικρός Αλέξης” του ζητούσε βοήθεια για να μην εκτροχιαστεί το τρενάκι του. Και το οποίο τελείωνε με τη φράση “αναγκαίο καλό” για να περιγράψει τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκινά την ανάρτησή του γράφοντας πως πολλές φορές είχε ακουμπήσει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, την περίοδο των τελευταίων 3,5 ετών, για να γράψει κάτι στη σελίδα απ’ όπου “ξεπήδησαν” οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αλλά «αντιστάθηκα γιατί θεώρησα πάντα ότι αυτή τη σελίδα δεν πρέπει να μπει στον πόλεμο που δεχτήκαμε σαν κίνημα και εγώ προσωπικά».

Η μέρα που η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των Μνημονίων είναι, για τον Πάνο Καμμένο, η μέρα που η χώρα «παίρνει πίσω την εθνική της κυριαρχία». Και αυτό, όπως γράφει, χάρη στους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Είμαστε το μόνο κίνημα της Μεταπολίτευσης που δεν κατάπιαν οι νταβατζήδες της. (…) κυβερνούμε 4 χρόνια και βγάζουμε την Ελλάδα ισχυρή από τη λαίλαπα με πολλά θύματα αλλά όρθια», γράφει μεταξύ άλλων ο υπουργός Άμυνας.

Αλλά όπως προσθέτει, οι υποχρεώσεις δεν έχουν τελειώσει. Υπάρχουν άλλες δυο. «Η πρώτη να καθαρίσουμε οριστικά τη χώρα από τους κλέφτες και τους νταβατζήδες και τα όργανά τους. Η δεύτερη μέχρι τις εκλογές να οδηγήσουμε τη χώρα στην ανάπτυξη».

Ο Πάνος Καμμένος κάνει και μια έκκληση σε «όσους δεν άντεξαν, όσους λύγισαν, όσους με τα λάθη μας πικράναμε, όσους όμως με οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πορεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όλες και όλους του Έλληνες, να ξανασυναντηθούμε σε ένα μεγάλο δημοκρατικό ανοιχτό συνέδριο, να γίνουμε πλέον αυτοδύναμο κίνημα εξουσίας».

Δείτε το post του Πάνου Καμμένου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις