Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανούσης: Τρικομματική η κυβέρνηση – Στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για ένα τελείως διαφορετικό κόμμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης κάνοντας μάλιστα λόγο για… τρικομματική κυβέρνηση.

Περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφωνία άνω των 40 βουλευτών με την κυβερνητική γραμμή ο Γιάννης Πανούσης μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για… τρικομματική κυβέρνηση αναφέροντας ότι εντός του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ένα πλήρως αυτόνομο κέντρο εξουσίας με διαφορετική γραμμή και οργάνωση σε σχέση με το υπόλοιπο κόμμα.
Οι αριθμοί, συν-πλην ένα είναι οι ίδιοι αν παρατηρήσει κανείς τις ψηφοφορίες, είπε ο κ. Πανούσης. Ουσιαστικά είπε, φωτογραφίζοντας της Αριστερή Πλατφόρμα, υπάρχει ένας συγκροτημένος πυρήνας με σαφή διαφορά στρατηγικής και θα συνεχίσει να υπάρχει πρόβλημα. Για το λόγο αυτό μίλησαν για γάγγραινα είπε ο κ. Πανούσης.
Μάλιστα άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει άμεσα να λάβει πρωτοβουλίες απομάκρυνσης του πυρήνα αυτού λέγοντας χαρακτηριστικά έτσι γίνεσαι ηγέτης, κάτι ανάλογο έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου στο παρελθόν.
Μάλιστα ο κ. Πανούσης είπε ότι ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να βάλει 10 υπουργούς που δεν θα επιθυμούν να εκλεγούν ξανά έτσι ώστε να δουλέψουν απερίσπαστοι και να κάνουν όσα πρέπει να γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα για τη σωτηρία της χώρας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε