Πολιτική

Παπακώστα: Το Υπουργείο θα πληρώσει το πρόστιμο της 90χρονης με τα τερλίκια

Την υπόθεση της 90χρονης που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη επειδή πουλούσε τερλίκια χωρίς άδεια στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ σχολίασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε μάλιστα ότι το περιστατικό ελέγχθηκε και ότι «ως προς τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη, αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν καθόλου».

«Ρώτησα εγώ εδώ τους αρμοδίους και μου είπαν πώς ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, για να μην είμαστε υποκριτές, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε αν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε να απαλλάσσονται οι πολίτες από την ευθύνη που ο νόμος σήμερα ορίζει. Εδώ είναι η βουλή, αύριο να νομοθετήσουμε διαφορετικά», είπε η υφυπουργός.

Σε κάθε περίπτωση «η αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον νόμο, καλό ή κακό» πρόσθεσε η Κατερίνα Παπακώστα.

Σχετικά με το πρόστιμο, η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι τα 200 ευρώ θα τα πληρώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «διότι το κράτος επέβαλε το πρόστιμο κατά νόμο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Χάρη Δούκα μετά τη σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Καιρίδη
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ξέφυγε χρησιμοποιώντας πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του εν ενεργεία δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και περιγράφοντάς τον ως «τίποτα», ως «πολιτικό περιθώριο»
Χάρης Δούκας
«Μούδιασμα» στο Μαξίμου μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Τα 73.000 ευρώ και η επίμαχη ΜΚΟ
Το επόμενο βήμα είναι η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή, όπου ο ίδιος, κατά δήλωση του, θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του και η υπόθεση να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 69
Μητσοτάκης στα εγκαίνια της νέας Διεύθυνση Κυβερνοχώρου: «Η πατρίδα δεν μένει αδρανής απέναντι στις νέες απειλές»
«Οι πόλεμοι δεν διεξάγονται μόνο στο φυσικό πεδίο, αλλά και στο ψηφιακό μέτωπο», τόνισε ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια του νέου χώρου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Πληροφορικής και Κυβερνοχώρου του ΓΕΕΘΑ
19