Πολιτική

Παπανδρέου – ΚΙΝΑΛ: “Να ξαναχτίσουμε τη δημοκρατική σοσιαλιστική παράταξη για τις μεγάλες αλλαγές”!

Την ανάγκη να επανιδρυθεί η δημοκρατική σοσιαλιστική παράταξη υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου εν όψει του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Αν κάτι μας δίδαξε η κρίση, είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Μια Ελλάδα που έχει τεράστιες δυνατότητες, δεν πρέπει να ταλαιπωρείται, αλλά να είναι δημιουργική και παραγωγική” δήλωσε ο κ. Παπανδρέου αφού ψήφισε για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Fwfi Papandreou KINAL

Papandreou kontino

Πρόσθεσε ότι για να επιτευχθούν αυτοί οι στόχοι χρειάζεται ένα κράτος που στηρίζει τον πολίτη, τη δημιουργία, στηρίζει το δίκαιο και δεν αποτελεί λάφυρο κάθε νικητή, σε κάθε εκλογική μάχη. Σημαίνει ένα κράτος που απελευθερώνει τις δυνατότητες του Ελληνισμού.

Γι’ αυτό χρειάζεται να ξαναχτίσουμε τη δημοκρατική σοσιαλιστική παράταξη, που είναι φορέας αυτών των ιδεών, για να κάνει πράξη αυτές τις μεγάλες αλλαγές. Εδώ είμαστε, γιατί χρειάζεται συμμετοχή. Η συμμετοχή είναι δύναμη. Είναι δύναμη αλλαγής”, υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
54
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6