Πολιτική

Παπαθανάσης: Τι θα γίνει με το click away και τη διαγραφή χρεών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις επόμενες δύο ημέρες θα αποφασιστεί τι θα γίνει με το click away όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως όπου δε μπορεί να γίνει άμεσα η παράδοση των παραγγελιών μέσω click away, θα πρέπει οι εταιρείες να τις στείλουν με courier.

Παράλληλα υποστήριξε ότι για παραλαβή μέσα από το κατάστημα δεν υπάρχει κάτι ακόμα και πως γι αυτό θα πρέπει να αποφανθούν οι επιστήμονες.

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πότε και με ποιόν τρόπο θα λειτουργήσει η παράδοση εντός καταστήματος, το click in the shop, θα πρέπει να εκτιμηθεί από τους ειδικούς ποια θα είναι η επίδραση του στην διασπορά του κορονοϊού. Με βάση όσα πουν οι επιστήμονες, θα υπάρξει κατάληξη στα βασικά σενάρια, πχ. για το πόσοι πελάτες θα μπορούν να βρίσκονται ταυτοχρόνως σε ένα κατάστημα, αλλά και αν αυτά θα τεθούν σε εφαρμογή από την άλλη εβδομάδα ή αργότερα» επεσήμανε ο κ. Παπαθανάσης.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής χρεών επανέλαβε ότι αυτό δεν θα εξεταστεί ακόμα, αλλά όταν τελειώσει αυτή η κρίση.

Σχετικά με τα Θεοφάνια είπε πως δεν ήταν πρόθεση της κυβέρνησης η σύγκρουση με την Εκκλησία και τους πιστούς αλλά η προστασία της δημόσιας υγείας. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Σε σχέση με τις επιχειρήσεις και τους κλάδους που έχουν πληγεί ανέφερε πως πολλά προγράμματα ήδη «τρέχουν» αλλά υπάρχουν και πάλλα που είναι υπό μελέτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλεξία Έβερτ κατά Αντώνη Σαμαρά για τα σενάρια νέου κόμματος: «Κατ’ επανάληψη μη αποδεκτή έως και αποκρουστική κίνηση»
Η κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ συνδέει τον πρώην πρωθυπουργό με παλαιότερες εσωκομματικές κρίσεις της ΝΔ και αμφισβητεί το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα ενόψει εκλογών
Αλεξία Έβερτ
Στο φουλ οι μηχανές της ΝΔ για τις κάλπες: Αγώνας κατά της «χαλαρής ψήφου», συσπείρωση και διεύρυνση
Η στρατηγική της ΝΔ κινείται σε τρεις άξονες: διαρκή παρουσία στην κοινωνία, ανάδειξη των κεντρικών διλημμάτων της κάλπης και πολιτική αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση στη βάση κυρίως των προγραμμάτων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο
Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σπίτι του – Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Πλέον θα λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του Τίνα Μεσσαροπούλου επιστρέφει τη Δευτέρα στην εκπομπή Happy Day
Γιώργος Μυλωνάκης 36
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 8