Πολιτική

Παπαθανάσης: Τι θα γίνει με το click away και τη διαγραφή χρεών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις επόμενες δύο ημέρες θα αποφασιστεί τι θα γίνει με το click away όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως όπου δε μπορεί να γίνει άμεσα η παράδοση των παραγγελιών μέσω click away, θα πρέπει οι εταιρείες να τις στείλουν με courier.

Παράλληλα υποστήριξε ότι για παραλαβή μέσα από το κατάστημα δεν υπάρχει κάτι ακόμα και πως γι αυτό θα πρέπει να αποφανθούν οι επιστήμονες.

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πότε και με ποιόν τρόπο θα λειτουργήσει η παράδοση εντός καταστήματος, το click in the shop, θα πρέπει να εκτιμηθεί από τους ειδικούς ποια θα είναι η επίδραση του στην διασπορά του κορονοϊού. Με βάση όσα πουν οι επιστήμονες, θα υπάρξει κατάληξη στα βασικά σενάρια, πχ. για το πόσοι πελάτες θα μπορούν να βρίσκονται ταυτοχρόνως σε ένα κατάστημα, αλλά και αν αυτά θα τεθούν σε εφαρμογή από την άλλη εβδομάδα ή αργότερα» επεσήμανε ο κ. Παπαθανάσης.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής χρεών επανέλαβε ότι αυτό δεν θα εξεταστεί ακόμα, αλλά όταν τελειώσει αυτή η κρίση.

Σχετικά με τα Θεοφάνια είπε πως δεν ήταν πρόθεση της κυβέρνησης η σύγκρουση με την Εκκλησία και τους πιστούς αλλά η προστασία της δημόσιας υγείας. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Σε σχέση με τις επιχειρήσεις και τους κλάδους που έχουν πληγεί ανέφερε πως πολλά προγράμματα ήδη «τρέχουν» αλλά υπάρχουν και πάλλα που είναι υπό μελέτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση Γεωργιάδη κατά Σαμαρά: «Πάντα πίστευα ότι οι εμφύλιοι πόλεμοι οδηγούν σε αίσχη και παραλογισμούς»
«Η αναφορά Τσιούτσια ότι ο Μητσοτάκης άλλαξε τον χαρακτήρα της ΝΔ, προσβάλει τον Σαμαρά, ο οποίος ενέταξε στο κόμμα και εμένα, τον Βορίδη και τον Πλεύρη» λέει ο υπουργός Υγείας
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 6
ΕΛ.Α.Σ: Στήνει οργανωτικό δίκτυο σε όλη τη χώρα – Οι συντονιστές των Περιφερειών και η νέα δομή, όλα τα ονόματα
Η Πολιτική Επιτροπή της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ενέκρινε τη συγκρότηση του Οργανωτικού Γραφείου και τον επιμερισμό των τομέων ευθύνης - Ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» των περιφερειακών συντονιστών - Στόχος η οργανωτική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο και η διαρκής επαφή με την κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 38
Μητσοτάκης για Μετρό Θεσσαλονίκης: «Ένα χρωστούμενο λιγότερο» – «Ολοκληρώθηκε η καταβολή των νέων συντάξεων χηρείας»
Στο τέλος του 2026 διαγωνισμός για την ανάπλαση του Σιδηροδρομικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη - Ιδιαίτερη είναι η αναφορά του για χαμηλότερες τιμές σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως τρόφιμα, είδη διαβίωσης και σχολικά είδη
Κυριάκος Μητσοτάκης 201
Παύλος Μαρινάκης για τα μέτρα στη ΔΕΘ: Έμφαση σε μεσαία τάξη, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικογένειες – Εξετάζεται η μείωση προκαταβολής φόρου
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για αλλαγές στα τεκμήρια, την προκλητικότητα της Άγκυρας και την παράταση της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης
Ο Παύλος Μαρινάκης