Πολιτική

Παπαθανάσης: Τι θα γίνει με το click away και τη διαγραφή χρεών

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις επόμενες δύο ημέρες θα αποφασιστεί τι θα γίνει με το click away όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε πως όπου δε μπορεί να γίνει άμεσα η παράδοση των παραγγελιών μέσω click away, θα πρέπει οι εταιρείες να τις στείλουν με courier.

Παράλληλα υποστήριξε ότι για παραλαβή μέσα από το κατάστημα δεν υπάρχει κάτι ακόμα και πως γι αυτό θα πρέπει να αποφανθούν οι επιστήμονες.

«Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε πότε και με ποιόν τρόπο θα λειτουργήσει η παράδοση εντός καταστήματος, το click in the shop, θα πρέπει να εκτιμηθεί από τους ειδικούς ποια θα είναι η επίδραση του στην διασπορά του κορονοϊού. Με βάση όσα πουν οι επιστήμονες, θα υπάρξει κατάληξη στα βασικά σενάρια, πχ. για το πόσοι πελάτες θα μπορούν να βρίσκονται ταυτοχρόνως σε ένα κατάστημα, αλλά και αν αυτά θα τεθούν σε εφαρμογή από την άλλη εβδομάδα ή αργότερα» επεσήμανε ο κ. Παπαθανάσης.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής χρεών επανέλαβε ότι αυτό δεν θα εξεταστεί ακόμα, αλλά όταν τελειώσει αυτή η κρίση.

Σχετικά με τα Θεοφάνια είπε πως δεν ήταν πρόθεση της κυβέρνησης η σύγκρουση με την Εκκλησία και τους πιστούς αλλά η προστασία της δημόσιας υγείας. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Σε σχέση με τις επιχειρήσεις και τους κλάδους που έχουν πληγεί ανέφερε πως πολλά προγράμματα ήδη «τρέχουν» αλλά υπάρχουν και πάλλα που είναι υπό μελέτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη για το «δώρο» στα funds: «Σας ξεσκεπάσαμε» – «Αύριο οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις στη Βουλή»
Με βίντεο στο TikTok, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «πρωτοφανή μεθόδευση» και απαιτεί απαντήσεις για τη σκοπιμότητα του άρθρου 23
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
ΕΛΑΣ κατά Μητσοτάκη για ακρίβεια, στέγη και διαφθορά
Σφοδρή αντιπαράθεση με φόντο τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha 989 - Στο επίκεντρο οι επιδοτήσεις που τροφοδοτούν τις ανατιμήσεις, η άρνηση μείωσης των έμμεσων φόρων και η μεταφορά της ευθύνης για τη στέγαση στην αυτοδιοίκηση
ΕΛΑΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το rebranding δεν είναι παρθενογένεση είναι επανατοποθέτηση προϊόντος – Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για νέα πολεμική ένταση στον Κόλπο
«Ο κ. Τσίπρας μου επιτίθεται προσωπικά ο ίδιος και τα φερέφωνά του από τότε που εκλέχθηκα πρόεδρος της ΝΔ - Εμένα τη γυναίκα μου τα παιδιά μου και δεν του βγήκε σε καλό»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Alpha 98,9 12
Κόντρα Τσίπρα – Γεωργιάδη: «Ικανός για show, αλλά το ΕΣΥ καταρρέει» – «Σε βλέπω τρίτο όπως το πας»
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τα προβλήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με αφορμή την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Άδωνις Γεωργιάδης και Αλέξης Τσίπρας