Πολιτική

Παπαχριστόπουλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάω στο ΣΥΡΙΖΑ – “Σκοτώνονται” στους ΑΝ.ΕΛ.

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις που εκφράζονται μεταξύ βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. Με διαφορά μερικών λεπτών Κώστας Κατσίκης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις για το εάν θα πρέπει να “πέσει” η κυβέρνηση με αφορμή τη συμφωνία στο Σκοπιανό, με τον δεύτερο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος διαφωνεί κάθετα με τη “γραμμή” Καμμένου στο Σκοπιανό. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την κυβέρνηση.

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θα πειθαρχήσει στην “κομματική γραμμή” για απόσυρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εάν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα ρίξει ούτε σταγόνα στον μύλο πτώσης αυτής της κυβέρνησης.

Στην… άλλη όχθη βρίσκεται ο Κώστας Κατσίκης, ο οποίος εξέφρασε την κομματική γραμμή για απόσυρση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση λέγοντας ότι σε αυτό ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν θα εμποδίσει τους ΑΝ.ΕΛ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Δεν φωτίζουμε μόνο τον Λευκό Πύργο, φωτίζουμε ολόκληρη τη Μακεδονία»
Με τη «Μισιρλού» η φωταγώγηση του ιστορικού μνημείου - Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα η ειδική τελετή για το εμβληματικό μνημείο της συμπρωτεύουσας
Λευκός Πύργος
53
Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη που διέκοψε τον Παπαστεργίου στον αέρα: «Με γείωσε για να απαντήσει στον Κυριάκο;»
Ο πρωθυπουργός τηλεφώνησε στον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση - Η αυθόρμητη αντίδραση της δημοσιογράφου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Δημήτρης Παπαστεργίου 5
Διονύσης Τεμπονέρας για Pizza Fan: Πάρτε μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους
Ο τομεάρχης Εργασίας της ΕΛΑΣ ζητά τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, αλλά και τη θέσπιση πλαισίου προστασίας για αντίστοιχες περιπτώσεις εργοδοτικής αφερεγγυότητας ή παρανομιών
Διονύσης Τεμπονέρας, ΕΛΑΣ