Πολιτική

Παππάς: Δεν μειώνονται μισθοί και συντάξεις – Επίθεση στη ΝΔ

“Η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται και πετυχαίνει πλεονάσματα χωρίς περικοπές σε μισθούς και συντάξεις” τονίζει, σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι “η ΝΔ εξακολουθεί να ποντάρει στην αποσταθεροποίηση” και θέτει ευθέως το ερώτημα προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εάν πιστεύει ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα, όπως ζητάει το ΔΝΤ.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει: Ρωτάμε για μία ακόμα φορά: Πιστεύει η ΝΔ ότι πρέπει να ληφθούν έξτρα μέτρα όπως ζητάει το ΔΝΤ; Ή μήπως ο κύριος Μητσοτάκης σκοπεύει εκτός από τον γραμματέα του κόμματός του και τη νεολαία του να διαγράψει και τη Εurostat;.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας στους τομεάρχες της ΕΛΑΣ: Οφείλουμε να μην πατάμε τις πεπονόφλουδες που μας στήνουν
«Ο πολιτικός κύκλος του κυρίου Μητσοτάκη είναι εμφανές ότι έχει κλείσει. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να δει και να ακούσει το όραμα και το σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση των τομεαρχών της ΕΛΑΣ
51