Πολιτική

Παππάς για Μητσοτάκη: «Ασεβής, δειλός κι ενοχικός – Εφαρμόζει τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες από το 2019»

Σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στα λεγόμενα του πρωθυπουργού κατά τη δευτερολογία του, στην οποία μεταξύ άλλων εξήγησε, γιατί δεν παρακολούθησε την τοποθέτηση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του.

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «ασεβή», «δειλό» κι «ενοχικό», δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως «πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί».

«Δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί. Με τη σημερινή στάση του και με την απουσία από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, ενώ μιλούσε ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδεικνύει ότι είναι ασεβής ως προς τον κανονισμό της Βουλής, δειλός και ενοχικός, όχι γιατί μετάνιωσε για όσα ενορχήστρωσε εναντίον μας, αλλά γιατί από το 2019 εφαρμόζει τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες, για τον οποίο μας κατηγορεί», δήλωσε ο κ. Παππάς.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Απόρησαν κάποιοι γιατί δεν παρακολούθησα την τοποθέτηση του κ. Νίκου Παππά. Θέλω να είμαι σαφής. Δεν αναγνωρίζω ως εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν πολιτικό καταδικασμένο 13-0 από το ειδικό δικαστήριο ούτε θα συνομιλήσω ούτε θα χαριεντιστώ μαζί του και αυτό επιβάλλει ο κοινοβουλευτικός αυτοσεβασμός», τόνισε ξεκινώντας την δευτερολογία του ο πρωθυπουργός. «Εχουμε να κάνουμε με έναν μεταβατικό αρχηγό και δεν ξέρουμε εκ μέρους ποιου ομιλεί. Του κ. Κασσελάκη, του κ. Φάμελλου ή του κ. Γκλέτσου. Μην απορήσετε αν θα αποχωρήσω και στη δευτερολογία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τεράστια ενεργειακά deal ανακοινώνονται σήμερα στο Ζάππειο – Αμερικανική απόβαση για την Σύνοδο Ελλάδας – ΗΠΑ
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπουργοί 5
Μητσοτάκης σε υπουργούς Ενέργειας και Εσωτερικών των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού LNG στην Ευρώπη»
«Η Ελλάδα είναι διαχρονικά σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ένας στρατηγικός σύμμαχος, από γεωπολιτικής πλευράς, στην περιοχή», τόνισε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης παρούσα στη συνάντηση
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Doug Burgum, τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας, Chris Wright και την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 159
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 146