Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παππάς για το ταξίδι στην Βενεζουέλα: «Τίποτε μεμπτό»

Παππάς για το ταξίδι στην Βενεζουέλα: «Τίποτε μεμπτό»

«Τίποτε μεμπτό», απαντά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μετά τον θόρυβο που προκάλεσε νέο δημοσίευμα για το ταξίδι που είχε κάνει το 2013 στη Βενεζουέλα με τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο κ. Παππάς είπε ότι τον καιρό εκείνον δεν ήταν «καν βουλευτής, πολύ περισσότερο υπουργός». Είπε ακόμα ότι «η αναζωπύρωση του θέματος και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος εντάσσεται σε μία συλλογιστική, σε μία “φαντασίωση” ότι η Βενεζουέλα χρηματοδοτεί την Αριστερά στην Ευρώπη».

«Ο κόσμος μπορεί να αντιληφθεί γιατί και πώς επιλέγουν αυτήν τη στιγμή να ξανασηκώσουν θόρυβο για ένα ταξίδι που δεν είχε τίποτε μεμπτό, σε μία χώρα που έχει εμπορικές σχέσεις με πάρα πολλές χώρες της Ευρώπης», είπε ο κ. Παππάς ο οποίος είπε επίσης ότι η Βενεζουέλα έχει σχέσεις εμπορίου και ανταλλαγών με «όλες τις χώρες της γης, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Κίνα».

Κατέληξε λέγοντας ότι είναι δηλωτικό «της κατάστασης στην οποία βρίσκονται ορισμένοι, το γεγονός ότι προσπαθούν να πιάσουν από τα μαλλιά μία υπόθεση που πάει τόσο πίσω και δεν έχει απολύτως τίποτε μεμπτό».

Ο κ. Παππάς θα απαντήσει σήμερα σε ερώτηση που κατέθεσε για το θέμα στην Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε