Πολιτική

Παππάς: “Η ΝΔ δεν προτίθεται να κάνει ουδεμία μείωση φόρου”

Δριμύτατη και... προεκλογική επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της Νέας Δημοκρατίας ο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Ο κ. Μητσοτάκης, «έκανε καθαρό ότι η ΝΔ δεν προτίθεται να κάνει ουδεμία μείωση φόρου εάν -ω μη γένοιτο- ο λαός κάνει το λάθος και την εμπιστευτεί» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real FM.

Όπως είπε ο κ. Παππάς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε σαφές, ότι για το 2019 «δεν έχουμε καμία μείωση φόρου» ενώ για το 2020 «θα μειωθεί ο -ήδη μειωμένος- φόρος στην εστίαση, ενώ οι υπόλοιπες μειώσεις θα πάνε σε βάθος τετραετίας. «Άρα είναι για πέταμα η μισή προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, η οποία ξεκινά με σποτάκια που λένε ότι μειώνονται οι φόροι».

Παππάς εναντίον Μητσοτάκη

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε σαφές ότι οι φόροι δεν θα μειωθούν. Άρα μας μένει αμανάτι το πακέτο των αντιδραστικών μέτρων στην εργασία, στην απασχόληση στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και στο ασφαλιστικό, τα οποία λέει θα τα κάνει για να πείσει τους εταίρους μας στη μείωση των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος» σημείωσε ο Ν. Παππάς.

[read4more]

Σε ό, τι αφορά τα ελληνοτουρκικά, ο Νίκος Παππάς είπε ότι «βρισκόμαστε στη φάση, κατά την οποία η χώρα μας βλέπει τους καρπούς μιας προσπάθειας στην εξωτερική πολιτική, να μεγαλώνουν και να είμαστε σε θέση να τους γευτούμε» και τόνισε ότι «η εξωτερική πολιτική τα τελευταία χρόνια διασφάλισε ισχυρές και σταθερές συμμαχίες, τόσο στην περιοχή όσο και με τους εταίρους στην ΕΕ, αλλά και συνολικά με τον διεθνή παράγοντα».

Τόνισε ότι «λύσαμε προβλήματα με τον βόρειο γείτονα, απελευθερώνοντας πολιτικό και διπλωματικό κεφάλαιο για να ασχοληθούμε με το μείζον ζήτημα της εξωτερικής μας πολιτικής που είναι οι σχέσεις με την Τουρκία» και όπως πρόσθεσε, «σε αυτά τα ζητήματα χρειάζονται χαμηλοί τόνοι, ακόμη κι αν υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες».

Μιλώντας για το «μακεδονικό ζήτημα», είπε ότι η ΝΔ «οφείλει μια συγγνώμη στον κόσμο τον οποίο φλόμωσε στα ψέματα» και υπογράμμισε ότι «η τωρινή της θέση είναι ότι δεν διεκδικεί ψήφο για να αλλάξει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά για να διασφαλίσει ότι η Συμφωνία θα τηρηθεί πιστά».

«Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και της ψήφισής της, η ΝΔ έλεγε τη Συμφωνία προδοτική. Τώρα όμως αντιλαμβάνεται ότι είναι μια Συμφωνία που έχει παράξει ήδη αποτελέσματα υπέρ της εξωτερικής πολιτικής» ανέφερε ο Νίκος Παππάς, προσθέτοντας ότι «ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως τα συλλαλητήρια και οι περικεφαλαίες έχουν τελειώσει για τη ΝΔ, η οποία τώρα θέλει να διασφαλίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τριάντα χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων: «Ένα τέτοιο ελικόπτερο δεν πέφτει από τον κακό καιρό, υπάρχουν ντοκουμέντα» λέει ο Νίκος Βλαχάκος
Αν και παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν υπήρξε τουρκική κατάρριψη, επιμένει ότι η πλήρης αλήθεια καλύπτεται από πέπλο σιωπής
Νίκος Βλαχάκος
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έτοιμες οι ΗΠΑ να προμηθεύσουν φυσικό αέριο την ΕΕ μέσω του Κάθετου Διαδρόμου
Η υιοθέτηση από τις Βρυξέλλες της νομοθεσίας RePowerEU, που προβλέπει τον τερματισμό όλων των εισαγωγών από τη Ρωσία έως το φθινόπωρο του 2027, συνιστά -όπως αναφέρει η Αμερικανίδα πρέσβειρα- ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη αυτού του στόχου
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ