Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Ροδόπη, στην περιοχή Μελίταινα
Πολιτική

Παππάς: Η Νέα Δημοκρατία έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει το διαγωνισμό

Έναν ακόμα γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πυροδότησε η ανακοίνωση για την έγκριση των “Πόθεν Έσχες” των τεσσάρων υπερθεματιστών για τις τηλεοπτικές άδειες, με τη Νέα Δημοκρατία να ζητά την άμεση δημοσιοποίησή τους.

Η απάντηση του υπουργού Επικρατείας, δεν άργησε. “Τελικά το άνθος της ντροπής δεν ανθίζει ούτε στο Μοσχάτο όπως δεν άνθιζε στη Συγγρού. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η ΝΔ   καλά θα κάνει να το συνειδητοποιήσει. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν ασκήσει έως εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα στη μέχρι τώρα διαδικασία.

Η ΝΔ έχει εξαντληθεί στην προσπάθεια να ματαιώσει το διαγωνισμό που φέρνει 246 εκ. ευρώ στο δημόσιο ταμείο. Δεσμεύεται μάλιστα πως θα επιστρέψει τα χρήματα. Ας απαντήσει λοιπόν έστω και τώρα. Γιατί δεν έκανε διαγωνισμό τόσα χρόνια; Ας δεσμευτεί έστω και τώρα πως αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
49