Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παππάς: Οι 6 δεν εντάχθηκαν, αλλά συντάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παππάς

Ο Νίκος Παππάς υποστηρίζει πως το κάλεσμα για συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων δεν είναι «προεκλογικό πυροτέχνημα».

Την εκτίμηση ότι το «ζητούμενο στις εκλογές είναι η συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων», εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

«Το ζητούμενο είναι η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων. Και στις εκλογές και ύστερα από αυτές», τονίζει και προσθέτει ότι «κυβερνήσεις δεν βγάζουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά ο λαός».

Παράλληλα, ο κ. Παππάς σημειώνει ότι το κάλεσμα για συστράτευση των προοδευτικών δυνάμεων «δεν είναι προεκλογικό πυροτέχνημα».

Ο υπουργός υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει «σε καθαρό πολιτικό τοπίο» και σχολιάζει σχετικά με την ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε από τους 6 βουλευτές: «Συντάχθηκαν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος ο Νίκος Παππάς επικρίνει τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μάνφρεντ Βέμπερ ότι «η συνταγή τους περιλαμβάνει ένα ανύπαρκτο καρότο, τη μείωση των στόχων και ένα γνωστό μαστίγιο, το μνημόνιο α λα ΔΝΤ-Μητσοτάκη», ενώ χαιρετίζει την απόφαση της ΝΔ να ανακαλέσει το εμπάργκο στην ΕΡΤ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις