Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παππάς: Θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στον Τζιτζικώστα

Παππάς: Θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στον Τζιτζικώστα

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει υποστηρίξει τη σύνθετη ονομασία, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στις δημόσιες τοποθετήσεις του» δήλωσε ο Νίκος Παππάς σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τζιτζικώστα.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για το θέμα των πινακίδων στην οδική αρτηρία που συνδέει την Ελλάδα με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει υποστηρίξει τη σύνθετη ονομασία, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ολοκληρωθεί, βρίσκεται σε εφαρμογή και τέτοιου είδους δηλώσεις νομίζω πως δεν έχουν και πολιτική λειτουργικότητα» υπογράμμισε ο υπουργός, ερωτηθείς από δημοσιογράφο μέσου ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας για τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα.

«Και στις δύο πλευρές έχει υπάρξει πολιτικό προσωπικό, το οποίο απευθυνόταν στον λαό του με ψέματα. Ανήκω στους αισιόδοξους, θεωρώ ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό θα σταματήσει να το κάνει. Αν δεν σταματήσει να το κάνει, να βοηθήσουμε κι εμείς λίγο», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις