Πολιτική

Παραδοχή ήττας από Τσακαλώτο! “Η Αριστερά ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει”

Ο Ευκλέιδης Τσακαλώτος παραδέχθηκε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τόνισε πως η Αριστερά ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Τσακαλώτος έγραψε χαρακτηριστικά: Η Αριστερά ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει. Το ζήτημα τώρα είναι πως θα αντιδράσει ο κόσμος μας, ο κόσμος της εργασίας και των μεσαίων τάξεων στην πιθανότητα επιστροφής στις αποτυχημένες πολιτικές του παρελθόντος. Στα λόγια του Πάμπλο Γκαρσία: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!

Δείτε εδώ τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, λεπτό προς λεπτό, και διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Κοζάνη: Το 2023 είπα ότι ο κατώτατος μισθός θα φτάσει τα 950 ευρώ, τώρα λέω ότι πριν τις εκλογές θα τα έχει ξεπεράσει
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση και θα αναγνωρίσουν στη ΝΔ ότι μπορεί να κρατήσει το τιμόνι της χώρας σε πολύ δύσκολους γεωπολιτικούς καιρούς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με πολίτες στην Κοζάνη 167
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 5
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης 6