Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παραγγελία από τον Σταύρο Κοντονή για πειθαρχική έρευνα σε βάρος αντεισαγγελέα Εφετών

Κοντονής Novartis

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής προς την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σχετικά με αναρτήσεις αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος στη προσωπική του σελίδα στο Facebook, μεταξύ άλλων, έκανε προσβλητικά σχόλια για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης σε δελτίο τύπου του ανακοινώνει πως «ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από Αντεισαγγελέα Εφετών.

Διευκρινίζει ότι “φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις