Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παραιτήθηκε με αιχμές η Θωμαρίτα Καλδάρα από το γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη

Παραιτήθηκε με αιχμές η Θωμαρίτα Καλδάρα από το γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη

Η Θωμαρίτα Καλδάρα έγινε ξαφνικά talk of the town όταν αναρτήθηκαν… παντού φωτογραφίες από τους λογαριασμούς της στα social media. Η πίεση και η δημοσιότητα την ώθησαν να παραιτηθεί από τη θέση της στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη.

«Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1 – 0… Σας ευχαριστώ!» ήταν το μόνο που έγραψε η Θωμαρίτα Καλδάρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό τη δυσαρέσκειά της για τα όσα γράφτηκαν και ελέγχθησαν για εκείνη τις τελευταίες μέρες.

Η ανάρτησή της ερμηνεύτηκε ως παραίτηση από τη θέση της γραμματέως στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη, όπου είχε αποσπαστεί από τον περασμένο Ιανουάριο. Έως τότε εργαζόταν στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, απ’ όπου πήρε απόσπαση στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη και όπου θα επιστρέψει μετά την παραίτησή της.

Μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, όταν πήρε την απόσπαση για το πολιτικό γραφείο του Μάρκου Μπόλακη, η Θωμαρίτα Καλδάρα εργαζόταν ως διοικητική γραμματέας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Θωμαρίτα Καλδάρα είχε στο παρελθόν εργαστεί ως personal trainer. Οι φωτογραφίες που… ξαφνικά μετά από 2,5 μήνες παρουσίας της στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη που έκαναν την εμφάνισή τους… παντού τις τελευταίες μέρες, είχαν ανέβει από την ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Αλλά μάλλον έπρεπε να… απολογηθεί για τις φωτογραφίες που επιλέγει να ανεβάσει στα social media.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις